Za lepše jesenske dni, Hanus popust priskrbi!

Posted on 05-11-2020 , by: komerciala2 , in , 0 Comments

Za lepše jesenske dni, Hanus popust priskrbi!

Vsak si zasluži svoja sanjska garažna vrata. Zato smo se pri podjetju Hanus odločili, da vam ponudimo kar 30 % popusta ob nakupu katerihkoli garažnih vrat!

Kateri tip garažnih vrat želite?

Sekcijska garažna vrata so ugodna, elegantna in preprosta za uporabo. Narejena so iz panelov višine od 50 do 60 cm in debeline 42 do 62 mm, zatesnjenih s posebnim gumijastim lepilom. Paneli so izolirani in vsebujejo posebno CFC polnilo, ki omogoča, da vrata prenašajo ekstremne vremenske pogoje. Lahko jih popolnoma prilagodimo željam strank. Želite okna, svetlobne panele ali pa lopute za hišne ljubljenčke? Za vse poskrbimo!

Zagotovo vam bodo zanimiva stranska sekcijska garažna vrata. Narejena so iz enakih panelov kot dvižna sekcijska vrata, razlika se pojavi le v načinu odpiranja. Stranska sekcijska vrata se namreč ne odpirajo navzgor, temveč bočno ob steno. Odlična so za uporabnike, ki garažna vrata velikokrat uporabljajo za vhod in izhod iz objekta, saj se odprejo točno toliko, kolikor uporabnik želi oziroma potrebuje.

Rolo garažna vrata so idealna za garaže z manj prostora. Delujejo namreč tako, da se sistem navija v zaščitno skrinjo. To pomeni, da celotna vrata delujejo po principu rolete. Lastniki lahko tudi parkirajo tik ob njih in z njimi preprosto upravljajo preko daljinskega upravljalnika. Hkrati smo pri podjetju Hanus razvili še popolnoma nov sistem vodil, ki močno poveča vetrni razred rolo vrat. Skrb, da bo veter vrata vrgel iz vodil, je sedaj odveč!

Morda pa vas bo navdušil najstarejši sistem garažnih vrat – eno in dvokrilna garažna vrata. Narejena so iz enakih panelov kot sekcijska in stranska sekcijska garažna vrata. Idealna pa so za vse uporabnike, ki so v notranjosti omejeni s prostorom, ali pa jim sama višina prostora ne omogoča drugih vrst garažnih vrat. Prav tako so primerna za objekte brez električne naprave.

Saj vemo, izbire je veliko! Zato vas vabimo, da svoje povpraševanje pošljete na prodaja@hanus.si ali pa nas pokličete na 051 899 990 in skupaj bomo zagotovo našli odlično rešitev ter odgovor na vse vaše želje in potrebe.

share: