Povpraševanje
Galerija

Sekcijska industrijska garažna vrata

Industrijska vrata

Osnovne značilnosti sekcijska industrijskih vrata

V sekcijska industrijska garažna vrata lahko vgradimo prostor za osebni prehod, okna, svetlobne lamele … Sestavljena so iz posameznih panelov, katerih debelina je 42 mm (po želji so lahko debelejši – 62 mm), standardna višina pa 500–600 mm. Paneli so dodatno izolirani, zaradi uporabe posebnega CFC poliuretanskega polnila pa prenašajo ekstremne vremenske pogoje (zagotavljamo, da se med temperaturami -90 °C in +80 °C vrata ne bodo deformirala).

Vrhunski elektromotor

Ko sekcijska industrijska garažna vrata presežejo določeno kvadraturo, je potrebna ojačitev. Ojačitev je potrebna od 4.8 metrov širine, izjemoma od 5.20 metra širine. Elektromotor, ki je nameščen na prekladi ob strani in ima upravljanje prilagojeno industrijskim potrebam, ob zapiranju oziroma odpiranju vrat skrbi za avtomatično osvetlitev prostora, ob izgubi električnega toka pa vrata samodejno zapre. Voden je po željah uporabnika, in sicer z daljinskim upravljalcem ali pa s pomočjo kode ter tipkovnice.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.