SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Osnovne značilnosti sekcijskih panelnih vrat Hanus:

 • Sekcijska garažna vrata – barve vrat: standardno bela RAL9002 ali RAL9016, siva RAL9006, temno siva RAL7016, zlati hrast, temno rjava RAL8017 oziroma poljubno po RAL-lestvici.
 • Oblika panelov: linijski, kasetni, micro, struktura lesa (woodgrain), hrapav (Stucco).
 • Debelina panela: standardno 40 mm (po željah lahko tanjše in tudi debelejše).
 • Debelina pločevine: 0,35–0,50 mm, odvisno od različice (Standard, Premium, Excellence).
 • Potrebna dodatna višina: standardno 180-200 mm, možne izvedbe pa že od 100 mm naprej.
 • Uporaba: v stanovanjskih in poslovnih objektih.

Sekcijska garažna vrata

Prednosti naših sekcijskih vrat:

 1. CE ISO 9001 SGS Certifikat EN14351-1 in EN13241-1.
 2. Najnovejše proizvodne linije, ki lahko ponudijo najvišjo kakovost.
 3. Prenašanje ekstremnih vremenskih pogojev zaradi uporabe posebnega polnila.
 4. Različna oblika panelov in vrsta barvnih odtenkov ter imitacij z dopolnili in dodatki.
 5. Vroče cinkana ter prašno barvana pločevina z dobrim toplotno izolacijskim polnilom.
 6. ‘Hand-push’ sistem, ki ponuja uporabniku varen izdelek.

Lastnosti elektromotorja:

 1. Avtomatična osvetlitev prostora pri odpiranju/zapiranju vrat.
 2. Samodejno zapiranje ob izpadu električne energije.
 3. Avtomatično zaznavanje in povraten ukaz, če sekcijska garažna vrata naletijo na oviro.
 4. Voden z daljinskim upravljalnikom, ki sprejema unikaten signal.
 5. Voden po željah uporabnika s pomočjo kode in tipkovnice.

Sekcijska garažna vrata Hanus so specializirana v proizvodnji vrat že 11 let. Naše poslanstvo je izdelati in ponuditi kakovostnejša sekcijska garažna vrata od ostalih ponudnikov. Zato vas izzovemo, da nas primerjate z ostalimi konkurenti in prepričani smo, da boste kmalu ugotovili, da so naše tehnične prednosti izjemne, dobavni roki kratki, poslovni odnosi s strankami korektni, poleg tega pa nas odlikujejo tudi ugodne cene. Vedno stojimo za kakovostjo naših izdelkov in posledično tudi z uporabniki naših izdelkov.

Paneli so izdelani iz vroče cinkane in prašno barvane pločevine, polnjeni so z poliuretanskim polnilom, imajo ustrezen toplotni koeficienti (k = 0, 80W/m2K) in izjemno odpornost na vremenske vplive.

Lamele so med seboj zatesnjene s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovane tako, da se med seboj ujemajo.

Sekcijska garažna vrata za zaščito uporabljajo posebno polnilo, ki zagotavlja izolacijo in ščiti prostor pred različnimi vremenskimi pogoji. Zagotavljamo, da se vgrajena sekcijska garažna vrata ne bodo deformirala pri temperaturah od -40 do +50 stopinj Celzija, kar pomeni kar 90 stopinj Celzija razlike.

Za panele, ki so daljši kot 5 metrov, vgradimo posebne ojačitve v notranjosti, da ne bi prišlo do deformacij. S tem so vrata še močnejša in trpežnejša.

Vsa sekcijska panelna vrata imajo vgrajeno posebno zaščito pred priprtjem in poškodovanjem rok in prstov. To je tako imenovani ‘hand-push’ sistem.

Vrata so vodena prek dveh priloženih daljinskih upravljalnikov ali prek tipkovnice, ki je nameščena na notranji ali zunanji strani zidu.

Mehanski deli:
Vsi mehanski deli in zaključki so galvanizirani s posebnim nerjavečim jeklom. Nekateri deli so tudi aluminijasti zaradi boljše prevodnosti in toplotne izolacije. Narejeni so po mednarodnih zahtevah strojne opreme.

Izbira kakovostnega jekla za sekcijska garažna vrata:
Materiali za pločevino, vodila, vzmeti in ostalo opremo se v glavnem nabavlja pri svetovnem znanem proizvajalcu pločevine Thyssen Krupp Group. Materiali tega proizvajalci so antikorozijski, trajni, poleg tega pa še očem prijetni.

garažna vrata

Večslojno površinska obdelana pločevina:
Vsa pločevina se naknadno v treh korakih še dodatno obdela, in sicer zaradi čim višje kakovosti in obstojnosti. Poleg tega se na koncu s posebno metodo elektroforeze vse dodatno prevleče s plastifikacijo.

Natančna izdelava:
Mehanski deli so izdelani po strogih mednarodnih zahtevah, zaradi česar jih odlikujejo odlične lastnosti polizdelkov. Ti posledično pripeljejo do končnega produkta, in sicer sekcijskih garažnih vrat, ki med obratovanjem delujejo tiho in zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Odlično ravnovesje sistema:
V skladu s predpisi in površino vrat izračunamo obremenitve, ki nastanejo pri točno določenih vratih. Najpomembnejša pri delovanju in zagotavljanju ravnovesja je dovolj močna vzmet, ki deluje pod pogojem ravnovesja, to pa pomaga k dejanski daljši življenjski dobi izdelka.

Vodila:
Izdelana so iz vroče cinkanih profilov, po katerih tečejo dvojna ležajna kolesa. To zagotavlja tiho in mirno odpiranje in zapiranje vrat, za kar še dodatno poskrbijo aluminijasti tečaji v beli barvi. Vsi ostali elementi vrat so bodisi iz aluminijevih zlitin ali pa vroče cinkanih materialov, kar zagotavlja dobro zaščito pred rjavenjem in vplivi okolice.

Daljinski upravljalnik:
V osnovi je dvokanalni, kar pomeni, da lahko z enim upravljalnikom odpirate dvoje vrat. Pri nakupu vrat sta priložena dva upravljalnika, ob potrebi odpiranja več vrat pa imamo na voljo tudi štirikanalne naprave za odpiranje do štirih vrat.

Dodatki za sekcijska garažna vrata:
Na vašo željo v sekcijska garažna vrata vgradimo tudi razne motive oken za lepši videz.

 

Kliknite na sliko za povečavo …