SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Osnovne značilnosti sekcijskih panelnih vrat Hanus:

 • Sekcijska garažna vrata – Barve vrat : standardno bela RAL9002 ali RAL9016, siva RAL9006, temno siva RAL7016, zlati hrast,temno rjava RAL8017,oziroma poljubno po RAL lestvici
 • Oblika panelov : linijski, kasetni, micro,struktura lesa (woodgrain), hrapav (Stucco)
  Debelina panela : standardno 40 mm (po željah lahko tanjše in tudi debelejša)
 • Debelina pločevine : od 0,35 – 0,50 mm odvisno od različice (Standard,Premium,Excellence)
 • Potrebna dodatna višina : standardno 180-200 mm, možne izvedbe pa že od 100 mm naprej
 • Uporaba : v stanovanjskih in poslovnih objektih

Sekcijska garažna vrata

Naše prednosti sekcijskih vrat:

 1. CE ISO 9001 SGS Certifikat EN14351-1 in EN13241-1
 2. Najnovejše proizvodnje linije, ki lahko ponudijo najvišjo kakovost
 3. Prenašanje ekstremnih vremenskih pogojev zaradi uporabe posebnega polnila
 4. Različni oblika panelov in vrsta barvnih odtenkov in imitacij z dopolnili in dodatki
 5. Vročo cinkana ter prašno barvana pločevina z dobrim toplotno izolacijskim polnilom
 6. Hand-push sistem, ki ponuja uporabniku varen izdelek

Lastnosti elektromotorja:

 1. Avtomatična osvetlitev prostora pri odpiranju/zapiranju vrat
 2. Samodejno zapiranje ob izgubi električnega toka
 3. Avtomatično zaznavanje in povraten ukaz, če sekcijska garažna vrata naletijo na oviro
 4. Voden z daljinskim upravljalcem ki sprejema unikaten signal
 5. Voden po željah uporabnika s pomočjo kode in tipkovnice

Sekcijska garažna vrata Hanus so specializirana v proizvodnji vrat že 11 let. Naše poslanstvo je izdelati in ponuditi kakovostnejša sekcijska garažna vrata od ostalih ponudnikov. Zato, vas izzovemo, da nas primerjate z ostalimi konkurenti in smo prepričani, da boste kmalu ugotovili, da so naše tehnične prednosti izjemne, dobavni roki kratki, poslovni odnosi s strankami korektni poleg tega pa nas odlikujejo ugodne cene. Vedno stojimo za kakovostjo naših izdelkov in posledično tudi z uporabniki naših izdelkov.

Paneli so izdelani iz vroče cinkane in prašno barvane pločevine, polnjene z poliuretanskim polnilom, kar odlikuje vrata dobri toplotni koeficienti (k = 0, 80W/m2K) in odpornost na vremenske vplive.

Lamele so med seboj zatesnjene z penasto gumo, ter oblikovane v posebno obliko medsebojnega ujemanja.

Sekcijska garažna vrata za zaščito uporabljajo posebno polnilo, ki zagotavlja izolacijo in ščiti prostor pred različnimi vremenskimi pogoji. Našo zagotovilo je, da garantiramo, da se vgrajena Sekcijska garažna vrata ne bodo deformirale pri temperaturah od -40 do + 50 stopinj C, kar pomeni kar 90 stopinj C razlike.

Za panele daljših kot 5 metrov vgradimo posebne ojačitve v notranjosti, da ne bi prišlo do deformacij. S tem so vrata še močnejša in trpežnejša.

Vsa sekcijska panelna vrata imajo vgrajeno posebno zaščito pred priprtjem in poškodovanjem rok in prstov Hand-push sistema.

Vrata so vodeno preko 2 priloženih daljinskih upravljalnikov ali preko tipkovnice nameščene na notranji ali zunanji strani zidu.

Mehanski deli:
Vsi mehanski deli in zaključki so galvanizirani iz posebnega nerjavečega jekla. Nekateri deli so tudi aluminijasti zaradi boljše prevodnosti in toplotne izolacije. Narejeni so po mednarodnih zahtevah strojne opreme.

Izbira kakovostnega jekla za sekcijska garažna vrata:
Materiali za pločevino, vodila, vzmeti in ostalo opremo se večina nabavlja pri svetovnem znanem proizvajalcu pločevine Thyssen Krupp Group. Materiali tega proizvajalci so antikorozijski, trajni, poleg tega pa še očem prijetni.

garažna vrata

Večslojno površinska obdelana pločevina:
Vsa pločevina se naknadno v treh korakih še dodatno obdela, zaradi čim višje kakovosti in obstojnosti. Poleg tega se na koncu vse s posebno metodo elektroforeze dodatno prevleče z plastifikacijo.

Natančna izdelava:
Mehanski deli so izdelani po strogih mednarodnih zahtevah, za kar jih krasi odlična natančnost in lastnosti polizdelkov, ki posledično pripeljejo do končnega produkta in sicer sekcijskih garažnih vrat, katera med obratovanjem delujejo tiho in zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Odlično ravnovesje sistema:
V skladu s predpisi in površini vrat, izračunamo obremenitve, ki nastanejo pri točno določenih vratih. Najpomembnejša pri delovanju in zagotavljanju ravnovesja je dovolj močna vzmet, ki deluje po pogojem ravnovesja, kar pa pomaga dejanski daljši življenski dobi izdelka.

Vodila:
So izdelana iz vroče cinkanih profilov po katerih tečejo dvojna ležajna kolesa, kar zagotavlja tiho in mirno odpiranje in zapiranje vrat, za kar tudi dodatno poskrbijo aluminijasti tečaji v beli barvi. Vsi ostali elementi vrat so, bodisi iz aluminijevih zlitin ali pa vroče cinkanih materialov kar zagotavlja dobro zaščito pred rjavenjem in vplivi okolice.

Daljinski upravljalec:
Je v osnovi dvo kanalni kar pomeni da lahko z enim daljincem odpirate dvoje vrat. Pri nakupu vrat sta priložena dva upravljalca. Po potrebi odpiranja večih vrat je imamo tudi štiri kanalne upravljalce za odpiranje do štirih vrat.

Dodatki za sekcijska garažna vrata:
Na vašo željo vgradimo tudi razne motive oken v sekcijska garažna vrata za lepši izgled.

 

Kliknite na sliko za povečavo…