GALERIJA
IZDELAJ SI VRATA
Vavčer za pridobitev certifikatov

Sekcijska garažna vrata

Sekcijska garažna vrata

Osnovne značilnosti sekcijskih garažnih vrat

Sekcijska garažna vrata veljajo za enega najbolj priljubljenih tipov garažnih vrat.

So namreč cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. Poleg teh lastnosti, imajo tudi visok nivo izolativnosti, odpirajo se hitro, predvsem pa jih je možno popolnoma prilagoditi kupčevim željam – vanje lahko vgradimo okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike, osebne prehode …

Izmed vseh tipov vrat, lahko pri sekcijskih dosežemo najvišjo stopnjo izolativnosti (Thermo).

Narejena po vašem okusu

Sekcijska garažna vrata so sestavljena iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm in debeline 42 mm ali 62 mm, med seboj pa so zatesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo.

So dodatno izolirani, zaradi uporabe posebnega CFC polnila pa prenašajo ekstremne vremenske pogoje (zagotavljamo, da se med temperaturami -90 stopinj Celzija in +80 stopinj Celzija, ne bodo deformirala).

Posebnost sekcijskih garažnih vrat, ki bo kupca zagotovo najbolj zanimala, je velika izbira kombinacij barv (izgled mahagonija na woodgrain strukturi, vrata iz ALU svetlobnih panelov, barva po lastni izbiri …), prav tako je lahko popolnoma prilagojena tudi površina panelov – izgled usnja (Techanusflex), imitacija lesa (Woodgrain), gladka, z eno ali več vmesnimi črtami.

Njihov izgled omejuje samo vaša domišljija.

Ko potrebujete čisto malo prostora

Sekcijska garažna vrata za odpiranje in zapiranje ne potrebujejo veliko prostora, saj se pomikajo navpično navzgor, ko dosežejo določeno višino pa se začnejo »lomiti« in svojo pot nadaljujejo vodoravno.

Če je strop pod naklonom, prilagodimo tudi naklon vodil.

Klasična sekcijska vrata potrebujejo pod stropom ca. 15 cm prostora, v kolikor je strop precej visok, pa se lahko takšna vrata dvigajo tudi navpično ali pa se zapeljejo po poševnini.

Varnost

Sekcijska garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1.

Vsa naša sekcijska garažna vrata nudijo ustrezno zaščito pred priprtjem ter poškodovanjem rok in prstov. Za rešitev tega smo vgradili tako imenovan “hand-push” sistem, za dodatno varnost pred morebitnimi poškodbami pa skrbi tudi avtomatično zaznavanje in povraten ukaz (fotocelice v motorju) v primeru, da vrata naletijo na oviro.

Fotocelice so serijsko dobavljene z elektromotorjem, za doplačilo pa se jih lahko namesti tudi na zid.

Pri klasičnih sekcijskih vratih je na vratih osebnega prehoda nameščeno še elektronsko stikalo, ki v primeru, da je prehod odprt, preprečuje dvig celotnih vrat. Na ta način pred poškodbami zavarujemo celotna sekcijska garažna vrata, vključno z osebnim prehodom ter fasado objekta.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

KATALOG SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

POGONI HANUSPEED

NAVODILA ZA PROGRAMIRANJE DALJINCA

PRIMERJAVA SEKCIJSKIH VRAT

Boniteta kakovosti AAAAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor