SEKCIJSKA DRSNA VRATA

Drsna sekcijska vrata so idealna rešitev v primeru, da imate v notranjosti prostora določene ovire za vgradnjo sekcijskih dvižnih garažnih vrat ali pa preprosto, ker so sekcijska drsna vrata ustreznejša za vaš stanovanjski objekt.

Drsna sekcijska vrata imajo marsikatero prednost pred sekcijskimi dvižnimi vrati in sicer, da se lahko vrata odprejo delno torej v širini osebnega prehoda oziroma odprejo v celoti v primeru parkiranja avtomobila v garažo. Primerna so za tiste, ki vstopate preko garaže v stanovanjski del ali pa vhod/ izhod v garaži uporabljate večkrat dnevno.  Pri tem se izognete toplotnim izgubam, ki bi nastale, če se sekcijska dvižna vrata odpirajo v celoti in pri tem ni vgrajenega dodatnega prehoda, torej vrat v vratih.

Drsna sekcijska vrata so izdelana po meri in so narejena iz enakih polnil kot dvižna sekcijska vrata, torej iz pocinkane pločevine debeline 0,50mm, prašno barvane ter polnjene s posebno CFC polieuretansko peno debeline 40mm. Vsa vodila in dodatni deli so vroče cinkani ali izdelani iz aluminija.

Polnila so dobavljive v različnih vzorcih torej kasetnem,linijskem,micrograin,stucco ter lesenem. Dobavljive so v različnih barvah od klasične bele, preko zlatega hrasta ter do želenega odtenka po barvni RAL lestvici.