*
Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata

Rolo industrijska garažna vrata

Industrijska vrata

Osnovne značilnosti rolo industrijskih vrat

Rolo garažna vrata lamela 100


Industrijska vrata so namenjena poslovnim prostorom, skladiščem, trgovinam, gasilskim domovom, kmetijam, delavnicam in drugim gospodarskim objektom. Gre pravzaprav za večja in robustnejša garažna vrata, ki so izdelana izključno po naročilu in so popolnoma prilagojena objektu in namenu, kateremu bodo služila.Vsa naša industrijska vrata so izdelana v skladu z najstrožjim evropskim standardom EN13241-1, ki določa, da morajo vrata biti, v primeru zloma vzmeti ali pretrganja pletenice, zaščitena pred padcem, obenem pa se ob možnosti naleta na oviro samodejno ustaviti ter se obrniti v nasprotno smer (fotocelica).

Vsestranska

Rolo industrijska vrata so primerna tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. Priporočljiva so tam, kjer je zahtevana velika frekvenca odpiranja. S tovrstnimi industrijskimi vrati, ki za svoje delovanje potrebujejo zelo malo prostora, boste prihranili energijo in preprečili nastanek ozkega grla v vaši proizvodnji. Rolo industrijska vrata, katerih lamele so polnjene s CFC poliuretansko peno, so praktična, enostavna in varna za uporabo. Lamele so narejene iz aluminija in so višine 96 mm ter debeline 24 mm. Na voljo so tri barve – bela, srebrna in antracitna. Za še večje razpone je na voljo tudi jeklena različica lamele.

Enostavno upravljanje

Pri tem tipu industrijskih vrat so kupcem zanimive možnosti, kot so kodna stikal (omogočijo prehod iz zunanje strani tudi, če uporabnik nima daljinca), fotocelice, optosenzor in večja količina daljincev. K rolo industrijskim vratom so dobavljeni 3-kanalni daljinci, ki omogočajo odpiranja vseh vrat z enim daljincem (če imate npr. trojna vrata).
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
*