ROLO GARAŽNA VRATA

Z rolo vrati Hanus prihranite energijo in preprečite nastanek ozkega grla. Rolo garažna vrata so zelo primerna in uporabna tako v notranji kot zunanji izvedbi. Rolo garažna vrata Hanus so narejena iz aluminijastih lamel debeline 19 mm in višine 77 mm, polnjena so s posebno CFC-poliuretansko peno.

rolo garažna vrata

Vsa rolo garažna vrata Hanus so opremljena z dvojnim daljinskim upravljalnikom, v primeru izpada električne energije pa s sistemom za ročno odpiranje vrat.

Lastnosti rolo vrat:

  1. Površina je prevlečena s posebno trikrat zapečeno in lakasto barvo, kar daje vratom lastnost trajnega izdelka in so na ta način zaščitena pred sončnimi žarki, vodoodporna ter odporna proti usedanju.
  2. Poljubna namestitev omarice glede na želje kupca: možne so tudi vgradne izvedbe ali namestitev omarice zunaj ali znotraj. 
  3. Različna možna odpiranja in zapiranja: ročno ali avtomatsko prek elektromotorja.
  4. Možna zamenjava samo določenih delov lamel.
  5. Posebna izvedba tubularnega motorja. Upravljanje prek daljinskega upravljalnika s posebno zaščitno kodo.
  6. Udobna, varna in preprosta uporaba.
  7. Visoka kvaliteta rolo vrat vam bo pomagala k udobnejšemu življenjskemu stilu.

Rolo garažna vrata za zaščito vašega objekta

Obstaja veliko razlogov za menjavo garažnih vrat. Če se ozremo naokoli, že na daleč opazimo, da ta zavzamejo več kot 20 % zunanje fasade, kar pomeni, da so zelo opazna. Zato imajo velik vpliv na celoten videz objekta. Seveda pa vizualni izgled ni edino, kar nam nudijo garažna vrata. Osnovna naloga vrat je, da ščitijo naš dom pred vlomilci ter nam nudijo zatočišče – varno in umirjeno okolje, iz katerega pa lahko v vsakem trenutku tudi izstopimo, po želji, seveda.

Rolo garažna vrata so izdelana iz visoko kakovostnih materialov ter odličnih sestavnih elementov, kar omogoča učinkovito in zanesljivo delovanje. Zaradi posebnih panelnih oblik imajo značilen izgled – seveda je tega mogoče prilagajati z izbiro barve.

Menjava vaših starih garažnih vrat za rolo garažna vrata bo tako izboljšala vrednost vašega objekta ter obiskovalcem ponudila odličen prvi vtis o vašem domu. Zmanjšala bodo čas, ki ga porabite za vzdrževanje starih vrat, ter vam omogočila odlično funkcionalnost. Vaš dom bodo ščitila pred nepridipravi, saj so odlično protivlomno zaščitena. Hkrati bodo poskrbela za dobro toplotno izolacijo vaše garaže in boljšo energetsko učinkovitost vašega domovanja. Rolo garažna vrata bodo poskrbela tudi za avtomatizacijo, zato vam pozimi ne bo treba stopati iz toplega avtomobila na mraz. Sodobna tehnologija omogoča zaščito pred hrupom iz zunanjosti, hkrati pa tudi sama deluje zelo tiho, zato bodo ta vrata popolnoma nemoteča za vas in okolico.

Avtomatizirana rolo garažna vrata nudijo obilo prednosti

Vas skrbi varnost vašega objekta? Potem so avtomatska rolo garažna vrata za vas prava izbira. Električni sistemi za odpiranje vrat so prisotni že od leta 1926, zato se je tovrstna tehnologija v letih do današnjega močno izboljšala ter napredovala. Zanimivost, ki jo lahko na tem mestu omenimo, pa je, da takšne naprave delujejo na enak princip kot bombni detonatorji. Seveda lahko ta sistem izkoristimo tudi kot dodatni zapiralni mehanizem. Sodobni mehanizmi delujejo tudi na kode, kar onemogoča vstop tistim, ki kode ne poznajo. Daljinski upravljalnik je običajno opremljen tudi z lučjo, ki se vklopi, kadar se vrata premikajo. Nekateri imajo tudi funkcijo, ki jo lahko vklopimo, kadar vemo, da bomo dlje časa odsotni. Ko izberemo to tipko, se upravljalnik izključi, prav tako pa se izključijo nekatere funkcije vrat. Edina pot do odprtja vrat je ena sama tipka na napravici, kar še dodatno poskrbi za boljšo varnost. Čeprav nekateri menijo, da električno vodenje vrat ni najprijaznejše do okolja, ta za svoje delovanje elektriko porabljajo le med dejanskim odpiranjem ali zapiranjem. Med tem časom pa se porabi le malo električne energije, saj se vrata premikajo največ nekaj sekund.

Rolo garažna vrata so, z ali brez avtomatizacije, zelo enostavna za upravljanje. Preprosto jih je treba odkleniti ter potisniti navzgor oziroma pritisniti gumb na daljinskem upravljalniku. Ker porabijo zelo malo prostora, so idealna rešitev za majhne garaže. Dvignejo se navzgor, na stropu pa imamo običajno največ prostora. Ker se odprejo prav do vrha, boste skoznje lahko enostavno parkirali tudi visokega terenca ali pa nosili druge visoke predmete.

Glede na to, da so rolo garažna vrata tako prilagodljiva in dobavljiva v najrazličnejših barvah, jih boste lahko dobili po vašem okusu. Prilegala se bodo vsakemu domu. Rebrast videz je zelo klasičen in eleganten, zato se odlično poda v najrazličnejša okolja. Brez ključa ali upravljalnika jih je praktično nemogoče odpreti. Poleg prihranka stroškov na dolgi rok, saj nudijo odlično energetsko učinkovitost, so tudi cenovno zelo dostopna. Za nameček so odporna na vse vremenske vplive in temperaturne spremembe, kar še dodatno zniža stroške njihovega vzdrževanja.