ROLO GARAŽNA VRATA

Z Hanus rolo vrati prihranite energijo in preprečite nastanek ozkega grla. Rolo garažna vrata so zelo primerna in uporabna tako kot notranja, ter prav tako kot zunanja izvedba. Rolo garažna vrata Hanus so narejena iz aluminijastih lamel debeline 19mm in višine 77m, polnjene s posebno CFC poliuretansko peno.

rolo garažna vrata

Vsa rolo garažna vrata Hanus so opremljena z dvojnim daljinskim upravljalcem, v izpadu električnega toka pa s sistemom  za ročno odpiranje vrat.

Lastnosti rolo vrat :

  1. Površina je prevlečena s posebno trikrat zapečeno in lakasto barvo, kar daje vratom lastnost trajnega izdelka in so zaščitena pred sončnimi žarki, so vodoodporne ter odporne pred usedanjem.
  2. Odvisno od želje kupca poljubna namestitev omarice. Možne vgradne izvedbe ali namestitev omarice v zunanjosti in notranjosti prostora.
  3. Različna možna odpiranja in zapiranja : ročno ali avtomatsko preko elektromotorja
  4. Možna zamenjava samo določenih delov lamel
  5. Posebna izvedba tubolarnega motorja. Upravljanje preko daljinskega upravljalca z posebno zaščiteno kodo.
  6. Udobna, varna in enostavna uporaba
  7. Visoka kvaliteta rolo vrat vam bodo naredila življenjski stil udobnejši

Rolo garažna vrata za zaščito vašega objekta

Obstaja veliko razlogov za menjavo garažnih vrat. Če se ozremo naokoli, že na daleč opazimo, da slednja zavzamejo več kot 20% zunanje fasade, kar pomeni, da so zelo opazna. Zato imajo velik vpliv na celoten izgled objekta. Seveda pa vizualni izgled ni edino, kar nam nudijo garažna vrata. Osnovna naloga vrat je, da ščitijo naš dom pred vlomilci ter nam nudioj zatočišče – varno in umirjeno okolje, iz katerega pa lahko v vsakem trenutku tudi izstopimo, po želji seveda.

Rolo garažna vrata so izdelana iz visoko kakovostnih materialov ter odličnih sestavnih elementov, kar omogoča učinkovito in zanesljivo delovanje. Zaradi posebnih panelnih oblik, imajo značilen izgled – seveda je slednjega mogoče prilagajati z izbiro barve.

Menjava vaših starih garažnih vrat za rolo garažna vrata bo tako izboljšala vrednost vašega objekta ter obiskovalcem ponudila odličen prvi vtis o vašem domu. Zmanjšala bodo čas, ki ga porabite za vzdrževanje starih vrat ter vam omogočila odlično funkcionalnost. Vaš dom bodo zaščitila pred vlomi, saj so odlično protivlomno zaščitena. Hkrati bodo poskrbela za odlično toplotno izolacijo vaše garaže ter poskrbela za boljo energetsko učinkovitost vašega domovanja. Rolo garažna vrata bodo poskrbela tudi za avtomatizacijo, zato vam pozimi ne bo potrebno stopati iz toplega avtomobila na mraz. Sodobna tehnologija omogoča zaščito pred hrupom iz zunanjosti, hkrati pa tudi sama deluje zelo tiho, zato bodo vrata popolnoma nemoteča za vas ter za okolico.

Avtomatizirana rolo garažna vrata nudijo obilo prednosti

Vas skrbi za varnost vašega objekta? Potem so avtomatska rolo garažna vrata za vas prava izbira. Električni sistemi za odpiranje vrat so prisotni že od leta 1926, zato se je tovrstna tehnologija v letih do današnjega močno izboljšala ter napredovala. Zanimivost, ki jo lahko na tem mestu omenimo je, da takšne naprave delujejo na isti princip kot bombni detonatorji. Seveda lahko ta sistem izkoristimo tudi kot dodatni zapiralni mehanizem. Sodobni mehanizmi delujejo tudi na kode, kar onemogoča vstop vsakomur brez kode. Daljinec je običajno opremljen tudi z lučjo, ki se vklopi, kadar se vrata premikajo. Nekateri imajo tudi funkcijo, ki jo lahko vklopimo, kadar bomo dlje časa odsotni. Ko izberemo to tipko, se daljinec izključi, prav tako pa se izključijo nekatere funkcije vrat. Edina pot do odprtja vrat je ena sama tipka na daljincu, kar še dodatno poskrbi za boljšo varnost. Čeprav nekateri skrbijo, da električno vodenje vrat ni prijazno do okolja, slednja za svoje delovanje elektriko porabljajo med dejanskim odpiranjem ali zapiranjem. Med tem časom se porabi le malo elektrike, saj se vrata premikajo največ nekaj sekund.

Rolo garažna vrata so, z ali brez avtomatizacije, zelo enostavna za upravljanje.  Preprosto jih je potrebno odkleniti ter potisniti navzgor, oz. pritisniti gumb na daljincu. Ker porabijo zelo malo prostora, so idealna rešitev za majhne garaže. Dvignejo se navzgor, na stropu pa imamo običajno največ prostora. Ker se odprejo prav do vrha, boste skoznje lahko enostavno parkirali tudi visokega terenca ali pa nosili druge visoke predmete.

Glede na to, da so rolo garažna vrata tako prilagodljiva in dobavljiva v najrazličnejših barvah, jih boste lahko dobili po vašem okusu. Prilagajala se bodo k vsakemu domu. Rebrast izgled je zelo klasičen ter eleganten, zato se odlično poda v najrazličnejša okolja. Brez ključa ali daljinca jih je praktično nemogoče odpreti. Poleg tega, da boste z njimi stroške prihranili na dolgi rok, saj nudijo odlično energijsko učinkovitost, so tudi zelo cenovno dostopna. Za nameček so odporna na vse vremenske vplive in temperaturne spremembe, kar še dodatno zniža stroške njihovega vzdrževanja.