GALERIJA
IZDELAJ SI VRATA
Vavčer za pridobitev certifikatov

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata

Osnovne značilnosti rolo garažnih vrat

Visok nivo udobja

Rolo garažna vrata imajo eno veliko prednost, ki nikakor ni zanemarljiva – za vgradnjo v vaši garaži potrebujejo zelo malo prostora, saj se sistem navija v zaščitno skrinjo, kar pomeni, da deluje na principu rolete. Prav zaradi tega se zanje običajno odločajo tisti, ki so s prostorom zelo omejeni. Visoko stopnjo udobja nudi tudi dejstvo, da lahko parkirate tik ob njih in da jih lahko z njimi upravljate preko daljinskega upravljalnika (v primeru izpada električne energije pa tudi ročno). Prednost rolo garažnih vrat je tudi možnost zunanje montaže. Na takšen način pridobite še nekaj dodatnih cm za parkiranje vašega avtomobila.

Zagotovljena trajnost

Rolo garažna vrata so iz aluminija in so prašno barvana, kar daje vratom lastnost trajnega izdelka. Dodatno smo razvili popolnoma nov sistem vodil, ki lahko vetrni razred garažnih vrat povečajo za kar dva – to smo dosegli tudi s pomočjo protivetrnih zaključkov za lamele (*na voljo opcijsko). Njihova naloga je, da rolo garažna vrata sidrajo v vodilu in preprečijo, da bi jih veter iz vodila izvrgel. Poleg protivetrne zaščite imajo lamelni zaključki še nekatere druge prednosti. Poskrbijo, da ne pride do protibočnega zdrsa rolo garažnih vrat zaradi neravnih tal, prav tako pa izboljšajo njihovo protivlomno varnost.

Varnost

Pri nas je varnost na prvem mestu. Vsa rolo garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1. Garažna rolo vrata so lahko opremljena z optosenzorjem, ki ob naletu na oviro avtomatsko začne dvigati vrata. Lahko so opremljena tudi s fotocelicami, ki skrbijo za avtomatično zaznavanje ovire in povraten ukaz v primeru, da vrata naletijo na oviro. Tako boste lahko brez skrbi tudi, če se bodo otroci igrali pri vratih in pod njimi pozabili igrače. Vrata se bodo ob naletu na oviru sama dvignila nazaj. Za doplačilo je na voljo tudi izboljšana protivlomna zaščita za rolo vrata.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE

PRIMERJAVA ROLO VRAT

PROTIVETRNA ZAŠČITA

Boniteta kakovosti AAAAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor