Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Pogosta vprašanja in odgovori | Hanus

Pogosta vprašanja

Splošne informacije

Za vas smo pripravili seznam najpogostejših vprašanj z odgovori.

Kakšna je politika garancije podjetja Hanus?

V podjetju Hanus se zavezujemo k kakovosti in zadovoljstvu strank. Nudimo celovito garancijo na vsa naša garažna vrata, kar zagotavlja, da izpolnjujejo najvišje standarde trpežnosti in zmogljivosti. Za podrobne informacije o naših garancijskih pogojih si oglejte naš politika dokument.

Katere storitve nudi Hanus?

Nudimo širok spekter storitev, vključno s strokovno montažo, rednim vzdrževanjem in nujnimi popravili. Naša ekipa strokovnjakov zagotavlja, da so vaša garažna vrata pravilno nameščena in delujejo nemoteno vrsto let. Za nujna popravila nudimo hitro odzivno storitev, pri čemer pridemo na vašo lokacijo v 3 dneh za doplačilo.

Ali lahko garažna vrata plačam na obroke?

Da, ponujamo prilagodljive možnosti plačila prek sistema Leanpay. To vam omogoča, da stroške novih garažnih vrat razdelite na več obrokov, kar olajša pridobitev vseh želenih funkcij brez finančnega bremena.

Kakšen je dobavni rok za nova garažna vrata?

Dobavni rok za naša garažna vrata se razlikuje glede na prilagoditve in specifikacije naročila. Običajno lahko pričakujete dostavo v nekaj tednih. Za natančnejše informacije se obrnite na našo službo za stranke.

Funkcije in prilagoditve

Katere vrste garažnih vrat ponujate?

Ponujamo različne vrste garažnih vrat, vključno s sekcijskimi, rolo, enokrilnimi, dvokrilnimi, kot tudi vrata z osebnim prehodom. Vsaka vrsta ima svoje prednosti in jih je mogoče prilagoditi glede na slog in funkcionalnost, ki jo potrebujete. Naša vrata zagotavljajo varnost, udobje in estetsko privlačnost, prilagojeno vašim potrebam.

Ali lahko prilagodim svoja garažna vrata?

Seveda! Prilagajanje je naša posebnost. Od izbire materiala, barve do posebnih funkcij, kot so pametne kontrole in izolacija, poskrbimo, da bodo vaša garažna vrata popolnoma ustrezala vašim željam in zahtevam. Naša strokovna ekipa vam bo pomagala oblikovati vrata, ki bodo popolnoma usklajena z vašim domom in življenjskim slogom.

Kakšne so prednosti pametnih garažnih vrat?

Pametna garažna vrata zagotavljajo udobje, izboljšano varnost in učinkovitost. S svojimi vrati lahko upravljate na daljavo, prejemate obvestila o njihovem stanju in nikoli več ne boste skrbeli, če ste pustili garažna vrata odprta! Pametne funkcije vključujejo daljinsko upravljanje, integracijo z vašim pametnim domom in možnosti za spremljanje varnosti.

Kaj naredi garažna vrata Hanus edinstvena?

Garažna vrata Hanus so znana po svoji prilagodljivosti, saj lahko izbirate med različnimi oblikami, barvami in zaključki, ki se popolnoma ujemajo z vašim domom. Poleg tega naša vrata vključujejo inovativne funkcije, kot so pametne možnosti za daljinsko upravljanje, napredni varnostni sistemi za zaščito vaše lastnine in tehnologija za zmanjšanje hrupa za tiho delovanje. Naše najnovejše 50 mm izolirane plošče zagotavljajo vrhunsko energijsko učinkovitost, ki ohranja vašo garažo toplo pozimi in hladno poleti.

Vzdrževanje in podpora

Kako vzdržujem svoja garažna vrata?

Redno vzdrževanje je ključnega pomena za dolgo življenjsko dobo. Priporočamo letni servis, da preverite napetost vzmeti, podmažete premične dele in se prepričate, da vsi mehanizmi delujejo brezhibno. Naša servisna ekipa je na voljo za pomoč pri vseh potrebah po vzdrževanju. Izpolnite obrazec za naročilo servisa in naša ekipa bo prišla na vašo lokacijo ter poskrbela za vaša garažna vrata. Naročite servis zdaj.

Kakšno garancijo ponujate za garažna vrata?

Naša garažna vrata imajo garancijo od 2 do 10 let, odvisno od modela, specifikacij in pogojev. Bodite prepričani, da je vaša naložba zaščitena. Za več informacij o naših garancijskih pogojih obiščite naš politika dokument.

Kako je urejena montaža garažnih vrat in kaj lahko pričakujem na dan montaže?

Naša profesionalna ekipa za montažo bo poskrbela za vse, kar zagotavlja nemoten in učinkovit proces. Na dan montaže bo naša ekipa prispela ob dogovorjenem času, odstranila obstoječa vrata, namestila nova garažna vrata, preizkusila vse mehanizme in pred odhodom očistila območje. Celoten postopek običajno traja nekaj ur, odvisno od zahtevnosti montaže.

Kakšno podporo in storitve nudite po namestitvi?

V podjetju Hanus se ponašamo z našo celovito poprodajno podporo. To vključuje namensko telefonsko linijo za podporo strankam ter našo e-pošto info@hanus.si. Ponujamo tudi servisne preglede, ki zagotavljajo, da vaša garažna vrata delujejo brezhibno leto za letom. Redni servisi so tudi pogoj za veljavnost garancije.

Varnost in zanesljivost

Katere varnostne funkcije imajo vaša garažna vrata?

Varnost je za nas izjemno pomembna. Vsa naša vrata so opremljena z naprednimi varnostnimi funkcijami, kot so samodejni zaustavitveni in povratni mehanizmi, ki preprečujejo poškodbe ali škodo, če zaznajo oviro. Poleg tega naša vrata vključujejo ročne nadzore za uporabo med izpadom električne energije in močne ključavnice, ki zagotavljajo varnost vašega doma. Ponujamo tudi ključavnice na prstni odtis in varnostne mehanizme za vrata z osebnim prehodom. Za več informacij o varnostnih paketih nas kontaktirajte.

Dodatna vprašanja?

Kontaktirajte nas:

Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na našo ekipo za podporo strankam. Veselimo se, da vam bomo lahko pomagali!
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.