*
Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata

O podjetju

Naša zgodba

Podjetje Skupina Hanus je slovensko podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo, prodajo in montažo garažnih vrat visoke kakovosti.
Kader našega podjetja je, vse od vodstva pa do tehničnega osebja, sestavljen iz visoko usposobljenih, strokovnih, profesionalnih in prijaznih zaposlenih.

Na trgu smo prisotni že vrsto let in v tem času smo poskrbeli, da naša garažna vrata krasijo več tisoč objektov po Sloveniji in tujini. Zavedamo se, da imajo kupci številne možnosti izbire, zato veliko poudarka dajemo razvoju in kakovosti garažnih vrat ter transparentnemu delovanju in zadovoljnim kupcem.
Naša garažna vrata veljajo za kakovostna in tehnološko dovršena, zato naši kupci dobro ime našega dela z veseljem ponesejo tudi med svoje znance.


primerjam.si
Naše podjetje s sedežem v Limbušu razpolaga z več kot 1000+ m2 proizvodnih in poslovnih površin. Na sedežu podjetja imamo tudi razstavni salon, kjer so razstavljena številna garažna vrata različnih tipov. Tako si lahko tudi v živo ogledate možnosti, načine odpiranja, avtomatiko … Vabljeni!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
*