Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Že poznate stranska sekcijska garažna vrata?

Sekcijska garažna vrata so zelo priljubljena izbira. Veljajo za cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. A sodijo med klasiko. Vsem, ki želite nekaj več, lahko ponudimo nekoliko drugačno vrsto vrat – stranska sekcijska garažna vrata.

Kakšna so stranska sekcijska vrata?

Stranska sekcijska garažna vrata so zelo podobna klasičnim sekcijskim vratom. Narejena so namreč iz enakih panelov kot dvižna vrata., le da se od klasičnih ločijo po odpiranju. Stranska sekcijska vrata se ne odpirajo navzgor kot dvižna sekcijska vrata, temveč bočno ob steno. Prav to je razlog, da so kupcem tako zanimiva. Zaradi načina odpiranja izstopajo, saj so bolj ekstravagantna. Zdi se, da so tehnološko bolj dovršena in moderna. Predstavljajo odlično rešitev v primeru, ko imate na stropu garaže kakšno oviro, ki je ne morete odstraniti.

Kakšne so prednosti stranske sekcije?

Stranska sekcijska garažna vrata so sestavljena iz panelov, od 50 do 60 centimetrov visokih in 42 mm ali 62 mm debelih. Paneli so med seboj zatesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo. Podobno kot pri dvižnih sekcijskih vratih, so tudi tukaj paneli dodatno izolirani in zaradi posebnega CFC polnila prenašajo ekstremne vremenske pogoje. Zagotavljamo celo, da se garažna vrata med temperaturami -90 °C in +80 °C ne bodo deformirala.

Še ena velika prednost stranskih sekcijskih garažnih vrat je, da so na voljo v zelo veliki izbiri kombinacij barv na osnovi RAL barvne lestvice. Izberete lahko izgled mahagonija na woodgrain strukturi, dodate svetlobne panele, popolnoma pa se lahko prilagodi tudi površina panelov. Izbirate lahko med izgledom usnja, imitacijo lesa, gladko površino ali površino z več črtami.

Največja prednost stranskih sekcijskih garažnih vrat je dejstvo, da tovrstna garažna vrata ne potrebujejo osebnega prehoda. Uporabnik jih namreč lahko odpre točno toliko, kolikor želi oziroma potrebuje. Vrata lahko odpiramo delno, za eno osebo ali v celoti, za dovoz avtomobila. Zaradi tovrstne rešitve garažna vrata ne potrebujejo torzijskih vzmeti, zato je njihovo vzdrževanje veliko lažje. Paneli pri stranskih sekcijskih garažnih vratih so vroče cinkani in prašno barvani, prašno barvana pa je tudi njihova konstrukcija, ki je sicer aluminijasta.

Kako je poskrbljeno za varnost?

Kot vsa naša garažna vrata, so tudi stranska sekcijska garažna vrata preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1. Prav tako nudijo ustrezno zaščito pred priprtjem ter poškodovanjem rok in prstov. Zato smo vgradili tako imenovan »hand-push« sistem.

Kvalitetna, varna, vzdržljiva in ekstravagantna. Vse to so naša stranska sekcijska garažna vrata. Če želite, da tudi vam polepšajo izgled vašega doma, nam pošljite povpraševanje!


Že poznate stranska sekcijska garažna vrata?
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.