Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Razkrivamo 3 razloge, zakaj je dobro izbrati rolo garažna vrata!

Lepa, estetsko dovršena, uporabna, trajna, odporna na vremenske vplive, varna … Vse to in še več vam nudijo naša rolo garažna vrata. Ta vam zaradi svojega načina izdelave in montaže nudijo visok nivo udobja, zaradi preproste uporabe pa vam bodo zagotovo olajšala vaš vsakdan. Vas zanimajo razlogi, zakaj menimo, da so rolo garažna vrata odlična izbira?

1. Rolo garažna vrata bodo zavzela zelo malo prostora

Kot že pove njihovo ime, se sistem rolo garažnih vrat navija v zaščitno skrinjo in deluje po principu rolete. Za vgradnjo boste zato potrebovali izredno malo prostora. To je odlična rešitev za vse, ki imate na voljo nekoliko manjše garaže ali pa imate garaže malce bolj natrpane. Še več prostora vam ponuja dejstvo, da lahko svojega jeklenega konjička parkirate tik ob rolo vrata, z njimi pa nato upravljate kar preko daljinskega upravljalnika.

Če ste z notranjim prostorom povsem omejeni, lahko izberete možnost zunanje montaže rolo garažnih vrat. Na ta način boste pridobili še nekaj dodatnih centimetrov. Hkrati je tudi zaščitna skrinja, v katero se vrata navijajo, lepo oblikovana in estetska.

2. Poskrbeli smo za varnost rolo vrat
Vsa naša rolo garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1. Garažna vrata so hkrati lahko opremljena tudi z optosenzorjem, ki bo ob naletu na oviro avtomatsko začel dvigati garažna vrata. Dodatno lahko izberete tudi fotocelice, ki bodo avtomatsko zaznale oviro in sprožile povraten ukaz v primeru, da vrata naletijo na oviro.

Tako boste brez skrbi tudi, če se bodo pri garažnih vratih igralci otroci in pod njimi pozabili igrače. Ob naletu na oviro se bodo le ta začela sama dvigati nazaj. Hkrati je na voljo tudi še izboljšana protivlomna zaščita garažnih vrat.

3. Inovativna protivetrna zaščita
Največje hitrosti veter pri nas dosega na Primorskem, vendar pa se vse močnejši sunki vetra pojavljajo tudi v notranjosti. Rolo garažna vrata so zaradi strukture in principa delovanja bolj izpostavljena vremenskim vplivom. Sestavljena so iz več gibljivih delov, zato so nekoliko manj trdna. V primeru močnega vetra, se ta lahko ujame v lamele, vrata pa delujejo kot jadro. Rolo se takrat napne in če je veter premočan, lahko lamele iztrga iz vodil.
Zato smo pri Hanusu razvili popolnoma nov sistem vodil, ki vetrni razred garažnih vrat povečajo za kar dva. Ta rolo vrata sidrajo v vodilu in preprečijo, da bi jih veter iz vodila izvrgel. Hkrati poskrbijo, da ne bo prišlo do protibočnega zdrsa rolo garažnih vrat zaradi neravnih tal, še dodatno pa je izboljšana njihova protivlomna varnost.

Rolo garažna vrata veljajo za kakovostno klasiko, ki vam bo služila dolga leta. Če tudi vi želite nova vrhunska garažna vrata, obiščite naš konfigurator in si zagotovite odlično ponudbo!


Razkrivamo 3 razloge, zakaj je dobro izbrati rolo garažna vrata!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.