Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Zakaj izbrati enokrilna ali dvokrilna garažna vrata?

Ko smo v notranjosti omejeni s prostorom in ko nam ne ustrezajo ne sekcijska garažna vrata, niti rolo, potem so prava odločitev krilna garažna vrata. V podjetju Hanus jih izdelujemo po meri, kar pomeni, da lahko prilagodimo dimenzije, barve, motive … pri krilnih vratih lahko izbirate med dvema tipoma, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju.
 

Enokrilna in dvokrilna garažna vrata veljajo za najstarejši sistem garažnih vrat. Uporabljajo se kot dodatni vhod v objekt za prehod oseb ali manjših predmetov. Zaradi tipa konstrukcije so še posebej uporabna za sekundarne objekte kot so delavnice, kleti, garaže, vrtne lope ipd. Enokrilna Garažna vrata se pogosto uporabijo v kombinaciji s sekcijskimi garažnimi vrata, saj tako poenotijo izgled objekta.


Enokrilna Garažna vrata, ki smo jih montirali na hiši naše zadovoljne stranke


Enokrilna garažna vrata in dvokrilna garažna vrata so idealna so za vse tiste, ki ste v notranjosti omejeni s prostorom. Okvir vrat je izdelan iz železnih stebrov oblečenih v ALU profile, kar daje okvirju izredno trdnost ter dolgo življenjsko dobo. Vratna krila so izdelana iz enakih panelov kot sekcijska vrata, zato prevzamejo tudi vse njihove lastnosti. Dvokrilna garažna vrata se lahko montirajo znotraj, zunaj ali med zidovi. Lahko se določi tudi tip odpiranja (noter/ven), poljubno lahko določamo tudi velikost posameznega krila.

7 enostavnih korakov do novih garažnih vrat po meri!

  • Pošljite povpraševanje ali pokličite na 051 899 990.
  • Prejmite ponudbo in si vzemite čas za pregled. V primeru dodatnih vprašanj vam je na voljo tudi ekipa naših strokovnjakov, ki vam bo svetovala za lažjo odločitev.
  • Naročite brezplačen prvi ogled.
  • Izmera in ogled objekta, kjer vam svetujemo tudi, kaj vse je potrebno pripraviti pred montažo (elektrika, stene, …) – posredujemo vam navodila za pripravo odprtine. Naš tehnik s seboj prinese tudi vzorce, da si boste lažje izbrali izgled vaših vrat.
  • Prejmite končno ponudbo in jo potrdite s plačilom avansa.
  • Izdelava unikatnih garažnih vrat po vaših željah.
  • Dostava in montaža garažnih vrat in testni zagon.
Kaj torej še čakate? Nova garažna vrata čakajo na vas.
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.