Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

Vse, kar morate vedeti o sekcijskih vratih

Popolnoma prilagojena vašemu okusu in potrebam

Izgled je postal pomemben del stavbnega pohištva in garažna vrata niso nikakršna izjema. So namreč zelo pomemben element objekta, saj ne nudijo zgolj varovanja vašega premoženja, temveč tudi estetsko dovršen videz. Arhitekturno dovršena garažna vrata bodo podobo vašega doma elegantno zaokrožila in mu dala piko na i.

Poznamo več vrst oziroma tipov garažnih vrat. Ti se med seboj razlikujejo glede na način odpiranja. Eden izmed bolj priljubljenih so dvižna sekcijska, ki so cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. Če ste ravno pred menjavo starih garažnih vrat ali pa se za nakup odločate prvič, smo za vas pripravili nekaj več informacij o tem tipu.

Razlogov za priljubljenost dvižnih sekcijskih vrat je več – so cenovno ugodna, imajo višji nivo izolativnosti kot recimo rolo vrata, tudi odpirajo se hitreje, predvsem pa jih je možno popolnoma prilagoditi kupčevim željam – vgradimo lahko okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike, osebne prehode …

Sestavljena so iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm, ki so debelejši (najpogosteje 42 mm, lahko tudi 62 mm), med seboj pa zatesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo. So dodatno izolirani, zaradi uporabe posebnega CFC polnila pa prenašajo ekstremne vremenske pogoje (zagotavljamo, da se med temperaturami -40 stopinj Celzija in +50 stopinj Celzija, ne bodo deformirala).

Posebnost sekcijskih vrat, ki bo kupca zagotovo najbolj zanimala, je velika izbira kombinacij barv (izgled mahagonija na woodgrain strukturi, prozorna vrata, popolnoma lastna barva …), prav tako je lahko popolnoma prilagojena tudi površina panelov (lahko je obliki kasete, v strukturi lesa, lahko je gladka ali ima eno oziroma več vmesnih črt). Njihov izgled omejuje samo vaša domišljija.

Dvižna sekcijska vrata za odpiranje in zapiranje ne potrebujejo veliko prostora, saj se pomikajo navpično navzgor, ko dosežejo določeno višino pa se začnejo »lomiti« in svojo pot nadaljujejo vodoravno. Če je strop pod naklonom, prilagodimo tudi naklon vodil.


Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE