Povpraševanje
Galerija
NASVETI

Spremenite garažo v domačo telovadnico!

Drugi mesec novega leta je že med nami, se še držite novoletnih zaobljub? Raziskave so pokazale, da se kar 71 % novoletnih zaobljub nanaša na zdrav način življenja, šport in izgubo kilogramov. Na žalost se večina zaobljub konča bolj klavrno, saj naj bi kar 80 % izmed vseh novoletnih obljub propadlo do drugega tedna februarja.

Kaj pa, če vam povemo, da vam lahko pri uresničitvi vaših novoletnih zaobljub pomaga tudi vaša garaža? V kolikor imate v garaži malce več prostora, lahko le tega uporabite kot prostor za domačo telovadnico!

1. Organizirajte garažo in poskrbite za več prostora za shranjevanje opreme
Ko garažo spreminjate v domač prostor za vadbo, je organizacija in dodaten prostor za shranjevanje vse opreme (tako športne kot orodij) ključnega pomena. Predlagamo, da za shranjevanje izberete plastične prozorne škatle, ki bodo vaše izdelke zaščitile tudi pred morebitno vlago. Namesto lesenih polic, izberite tiste iz aluminija ali pa nerjavečega jekla. Le te bodo namreč zdržale veliko večjo težo.
Dobro je, da čim več talnega prostora pustimo prostega in neokrnjenega, zato predlagamo, da izrabite tudi strope in stojala. Lažje športne pripomočke, kot so podlage, penasti valji in lažje uteži, lahko shranjujete tudi na stropnih stojalih.

2. Poskrbite za dobro izolacijo garaže
Garaža se ne smatra kot prostor v katerem bo nekdo živel, zato zanjo veljajo nekoliko drugačni standardi. V sami strukturi garaže je dovoljenih veliko špranjic, lukenj in predelov, ki omogočajo uhajanje hladnega zraka v prostor. Hkrati ima garaža še eno veliko odprtino – vaša garažna vrata! 
Če bodo vaša garažna vrata slabo izolirana, bodo v vaš dom prepuščala veliko hladnega zraka. Tako vas bo zeblo, vaši stroški pa bodo še vedno zelo veliki. Dobro izolirana garažna vrata vam torej prinašajo številne prednosti:
  • Močno znižajo vaše stroške,
  • Zmanjšajo zunanji hrup,
  • Poskrbijo za manjše nihanje temperature,
  • Bolj so odporna na vremenske razmere in
  • Bolje ščitijo vašo osebno lastnino, ki jo shranjujete v garaži.
Prav zato je ključnega pomena, da izberete preverjenega ponudnika, ki vam bo zagotovil najbolj kvalitetna garažna vrata!

3. Poskrbite za kvalitetno domačo opremo
Ni potrebno, da vaša domača telovadnica izgleda popolno, pomembno je, da poskrbite za kvalitetno opremo, ki vam bo pomagala do želenih rezultatov. Prostor za vadbo naj bo prostoren in funkcionalen. Namesto takojšnjega nakupa ogromnih in zelo dragih strojev, kot so tekalne steze, eliptični trenažerji in sobna kolesa, najprej poskrbite za kose osnovne opreme. Predlagamo sestavo pilometrične škatle, ki jo lahko sestavine tudi sami, pomagala pa vam bo pri vaši vsakodnevni fitnes rutini. Priporočljiv je tudi nakup uteži, elastičnih trakov, kvalitetnih podlog in drugih, manjših kosov opreme.

4. Raziščite vodene spletne treninge
Če niste povsem prepričani kje začeti, predlagamo, da si ogledate številne treninge, ki so dostopni tudi na spletu. Izbirate lahko med brezplačno dostopnimi treningi, ali pa plačljivimi vodenimi treningi, ki bodo prilagojeni točno vam in vašim sposobnostim.
V času, ko so fitnesi zaprti in je priporočljivo držanje razdalje, je domača telovadnica zagotovo odlična rešitev za vse, ki se želijo rekreirati in poskrbeti za zdrav način življenja.

V času, ko so fitnesi zaprti in je priporočljivo držanje razdalje, je domača telovadnica zagotovo odlična rešitev za vse, ki se želijo rekreirati in poskrbeti za zdrav način življenja.


Spremenite garažo v domačo telovadnico!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.