Povpraševanje
Galerija
NASVETI

Slovenski proizvajalec garažnih vrat

Slovenci vse več pozornosti namenjamo slovenskim in domačim proizvodom. Radi imamo slovensko. To potrjujejo številne raziskave. Predvsem v času COVID-19 smo slovenski proizvajalci stopili v ospredje, potrošniki pa so spoznali, da je tudi tisto, kar je narejeno doma, kakovostno.

Včasih je veljajo, da je več vredno tisto, kar je dražje, predvsem pa tisto, kar je narejeno v tujini. Na srečo se je ta trend danes popolnoma obrnil. »Podpiramo slovensko« je napis, ki ga je mogoče zaslediti vedno pogosteje in res je lepo videti, da slovenski izdelki vse bolj pridobivajo na vrednosti. Raziskave so pokazale, da so najpogostejši razlogi za nakup slovenskih proizvodov visoka kakovost, vse večje zaupanje v slovenske proizvajalce in podpiranje slovenskega gospodarstva.

Da lahko iz majhnega nastane veliko, in da je slovensko lahko tudi izredno kakovostno, že vrsto let dokazujemo pri podjetju Hanus. Naša zgodba izhaja iz misije, da nismo samo tisti, ki sledimo, ampak tudi tisti, ki gradimo in narekujemo prihodnost na področju garažnih vrat. Predani smo k odličnosti, kar dokazujejo številni certifikati in ponovno pridobljeno Srebrno bonitetno odličje.


Hanus, slovenski proizvajalec garaznih vrat


Slovenski proizvajalec garažnih vrat


Slovenski proizvajalec garažnih vrat je visoko cenjen in vedno bolj iskan. Lastni proizvodni procesi, inovativne rešitve in tradicija so tisto, kar slovenski potrošniki iščejo tudi pri proizvajalcih garažnih vrat. V podjetju Hanus stremimo k temu, da kupcem nudimo vse to in jim na tak način odpiramo vrata v lepšo prihodnost.

V desetih letih, kolikor smo na trgu, smo pripomogli k temu, da ljudje vedno bolj verjamejo v slovenske izdelke. S strani več deset tisoč strank smo tako dnevno deležni zaupanja, ki predstavlja tudi odgovornost. Ta od nas zahteva, da kot slovenski proizvajalec garažnih vrat, nudimo izdelke in storitve na najvišji možni ravni. Menimo, da ima pomembno vlogo pri poslovanju tudi inovativnost oziroma tehnološki razvoj, s katerim skrbimo, da so naša garažna vrata uporabnikom še prijaznejša in enostavnejša za uporabo. Ponujamo vse, kar ponujajo največji, tudi tisti izven naših meja.

Ker nakup garažnih vrat ne spada med vsakodnevna opravila, in ker je to običajno investicija, ki se je lotimo enkrat ali dvakrat v življenju, vam ponujamo 2 namiga, na kaj biti pozorni pri nakupu. 

Proizvajalec vrat

Dobro se pozanimajte o proizvajalcu garažnih vrat. Kakšna je njegova bonitetna ocena, kako je s servisom, preverite njegove stranke, če imate to možnost. In seveda, izberite slovenskega proizvajalca garažnih vrat.

Cena naj ne bo edino merilo

Na nižja cena ne bo pogoj za nakup garažnih vrat. Na odločitev naj vplivajo tudi njihove tehnične lastnosti in kakovost, šele nato pa jih primerjajte z ostalimi proizvajalci oziroma ponudniki.

Slovenski proizvajalec garažnih vrat z dolgoletno tradicijo je zmagovalna kombinacija, ki jo išče prav vsak kupec. In kot kupec poskrbite, da dobite točno tisto, kar potrebujete ter zahtevate in nikar ne sklepajte kompromisov.

Rolo garažna vrata, z slovenskim simbolom v obliki srca
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.