Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Kaj pa je za tvojimi ROCK'N'ROLO garažnimi vrati?

Nekateri v njej iščejo svoj mir, drugi jo spremenijo v delavnico, spet tretji pa v središče svojega družabnega življenja. V nekaterih vlada kaos, druge zaseda jekleni konjiček … Kaj pa se nahaja za vašimi ROCK'N'ROLO garažnimi vrati?

Vsak dom piše svojo zgodbo. Zato nas še posebej veseli, da smo del teh zgodb lahko tudi v podjetju Hanus. Namembnost garažnega prostora se je skozi leta zelo spreminjala, nikoli pa ni bila samo to, čemur naj bi služila v osnovi – garaža. Hočemo ali nočemo, garaža je skozi leta postala nekakšno »moško zatočišče«. V njej so si ustvarili manjšo igralnico, fitnes, delavnico, namestili kavč in televizijo … Vsak po svoje. Ne glede na to, kaj se nahaja v njej, pa eno dejstvo drži kot pribito – prav vsaka garaža mora imeti garažna vrata. Ta bodo namreč poskrbela, da bo tisto, kar se nahaja za njimi, varno. Varno pred nepridipravi, varno pred slabim vremenom in nizkimi temperaturami in varno pred jezno partnerko.

Rolo garažna vrata

Obstaja več tipov garažnih vrat in najbolj priljubljena med njimi so ROLO garažna vrata. Zakaj, se sprašujete? Ker predstavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, obenem pa ne zasedejo dragocenega prostora, ki ga v garaži običajno vedno primanjkuje. Rolo garažna vrata za vgradnjo namreč potrebujejo izredno malo prostora, saj se lamele navijajo v zaščitno skrinjo in delujejo po principu rolete. Prednost, ki prav tako ni zanemarljiva je tudi ta, da so rolo garažna vrata preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1. Opremljena so lahko z optosenzorjem, ki ob naletu na oviro avtomatsko začne dvigati vrata, ali pa s fotocelicami, ki skrbijo za avtomatično zaznavanje ovire in povraten ukaz v primeru, da vrata naletijo na oviro.

V mesecu juniju podarimo tretji daljinec!


V podjetju Hanus d.o.o. smo se odločili, da vsem, ki do 21. 8. 2021 naročite nova ROCK'N'ROLO garažna vrata, podarimo tretji originalni daljinski upravljalnik!* Tako boste imeli še en dodaten rezervni daljinec, ki ga lahko hranite pri sosedih, ga uporablja kateri izmed otrok ali pa ga preprosto shranite na varno v primeru, da katerega izmed drugih dveh založite.


*Tretji originalni daljinec boste prejeli, če boste ob naročilu omenili oziroma dopisali kodo ROCK'N'ROLO.

ŽELIM BREZPLAČNO PONUDBO


Kaj pa je za tvojimi ROCK
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.