Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

Preprosto do varnih in udobnih garažnih vrat, po vaših zahtevah - SEDAJ 30 % CENEJE
Vam nakup garažnih vrat predstavlja dolgotrajen in stresen postopek? Se izgubite v poplavi ponudbe in številnih tipih vrat, zahtevah, oblikah in možnostih, ki so na voljo? Ni potrebno, da je temu tako. Tukaj smo, da vas razbremenimo vseh težkih odločitev in vam pomagamo pri izbiri najboljših garažnih vrat za vaš dom.

Kot podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo, prodajo in montažo zgolj garažnih vrat vemo, o čem govorimo. Zelo natančno poznamo svojo industrijo in za vas ustvarjamo visoko kakovostna garažna vrata, ki imajo dolgo življenjsko dobo in so hkrati cenovno dostopna.

Za vas smo pripravili izjemne ugodnosti za sekcijska garažna vrata in ker so bile le-te izjemno lepo sprejete, smo se odločili, da akcijo podaljšamo vse do konca poletja!
IZJEMNE UGODNOSTI ZA SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Poleg brezplačnega svetovanja, ki vam ga nudi naša ekipa strokovnjakov, lahko vse do 31. 8. 2023 izkoristite 30 % popusta na sekcijska garažna vrata, zraven pa boste prejeli še brezplačno izmero na domu. Izkoristite posebno ugodnost in se prepričajte, kako enostavno je priti do kvalitetnih garažnih vrat, ki bodo krasila vaš dom.


Glavne funkcije sekcijskih garažnih vrat
  • Varnost: vsa garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi zahtevami evropskega standardna, za dodatno varnost (protivlomno varnost in varnost, vezano na uporabo) pa poskrbijo številni dodatni elementi.
  • Udobje: hitro in tiho samodejno odpiranje.
  • Visok nivo izolativnosti: optimalna izolacija, ki zdrži ekstremne vremenske pogoje (od –90 do +80 °C).
  • Popolna prilagodljivost: sekcijska garažna vrata se popolnoma prilagodijo željam posameznika – na voljo so v skoraj 200 barvnih odtenkih, številnih izgledih panelov in nenazadnje omogočajo vgradnjo oken, svetlobnih lamel, loput za živali, zračnikov, osebnih prehodov in podobno.

Sekcijska dvižna garažna vrata   Sekcijska stranska garažna vrata   Sekcijska vrata z osebnim prehodom  
 

So vas prednosti sekcijskih garažnih vrat prepričale ali potrebujete še dodatne informacije, nasvete? Brez težav. Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov vam z veseljem pomaga pri izbiri in svetuje glede najboljše možnosti za vaš dom.*Akcija velja za sekcijska dvižna, stranska sekcijska in sekcijska garažna vrata z osebnim prehodom. Akcija ne velja za industrijska vrata.
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE