2
Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

Preprosto do varnih in udobnih garažnih vrat, po vaših zahtevah

Vam nakup garažnih vrat predstavlja dolgotrajen in stresen postopek? Se izgubite v poplavi ponudbe in številnih tipih vrat, zahtevah, oblikah in možnostih, ki so na voljo? Ni potrebno, da je temu tako. Tukaj smo, da vas razbremenimo vseh težkih odločitev in vam pomagamo pri izbiri najboljših garažnih vrat za vaš dom.

Kot podjetje, specializirano za razvoj, proizvodnjo, prodajo in montažo zgolj garažnih vrat vemo, o čem govorimo. Zelo natančno poznamo svojo industrijo in za vas ustvarjamo visoko kakovostna garažna vrata, ki imajo dolgo življenjsko dobo in so hkrati cenovno dostopna.


Naroči se na svetovanje   Pridobi neobvezujočo ponudboGlavne funkcije sekcijskih garažnih vrat
  • Varnost: vsa garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi zahtevami evropskega standardna, za dodatno varnost (protivlomno varnost in varnost, vezano na uporabo) pa poskrbijo številni dodatni elementi.
  • Udobje: hitro in tiho samodejno odpiranje.
  • Visok nivo izolativnosti: optimalna izolacija, ki zdrži ekstremne vremenske pogoje (od –90 do +80 °C).
  • Popolna prilagodljivost: sekcijska garažna vrata se popolnoma prilagodijo željam posameznika – na voljo so v skoraj 200 barvnih odtenkih, številnih izgledih panelov in nenazadnje omogočajo vgradnjo oken, svetlobnih lamel, loput za živali, zračnikov, osebnih prehodov in podobno.

Sekcijska dvižna garažna vrata   Sekcijska stranska garažna vrata   Sekcijska vrata z osebnim prehodom  
 

So vas prednosti sekcijskih garažnih vrat prepričale ali potrebujete še dodatne informacije, nasvete? Brez težav. Naša ekipa usposobljenih strokovnjakov vam z veseljem pomaga pri izbiri in svetuje glede najboljše možnosti za vaš dom.


Posebna ugodnost za sekcijska garažna vrata

Še več, poleg brezplačnega svetovanja, do 16. 6. vsaki stranki ob naročilu sekcijskih garažnih vrat podarimo brezplačno izmero na domu. Izkoristite posebno ugodnost in se prepričajte, kako enostavno je priti do kvalitetnih garažnih vrat, ki bodo krasila vaš dom.


Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.