Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Prejeli smo Srebrno bonitetno odličje!

Odločitve o tem, kdo bo poskrbel za največja vrata v vašem domu, običajno ne sprejmemo čez noč. S tem, k kupite garažna vrata in ko poskrbimo za njihovo vgradnjo, naše delo še ni končano. Ravno zato je pomembno, da izberete partnerja, na katerega se lahko zanesete skozi celotno življenjsko dobo sistema, in partnerja, ki skrbi za svoje obveznosti do dobaviteljev, podizvajalcev, zaposlenih …

Zaupanje in verodostojnost sta danes redki vrlini. Podjetja, ki so vredna takšnega zaupanja je zelo težko najti. Da smo ravno eno izmed takšnih (dosegamo izjemne poslovne rezultate in dobro negujemo poslovne običaje ter skrbimo za zadovoljstvo vseh vpletenih v delovni proces), je prepoznala tudi analitična hiša Bisnode. Gre za največjo partnersko družbo bonitetne hiše Dun & Bradstreet, ki izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov. S ponosom lahko povemo, da nam je analitična hiša Bisnode nedavno podelila Srebrno bonitetno odličje. Velja omeniti, da odličje prejmejo zgolj podjetja, ki zadostijo kriterijem bonitetne odličnosti A, AA in ali AAA 3 leta zapored.

Podjetja, ki imamo v lasti Srebrno bonitetno odličnost predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji - strankami, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi deležniki.

Priznanje, ki smo ga prejeli, je rezultat timskega dela in potrditev, da poslujemo po pravilno načrtovanih smernicah. Nam, sodelavcem in poslovnim partnerjem, ki so prav tako zaslužni za priznanje, pa daje veliko motivacije za nadaljnje delo. Kakovost, korektno poslovanje in konkurenčnosti tako še naprej ostajajo naša zaveza.


Prejeli smo Srebrno bonitetno odličje!

Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.