Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Ne pustite, da mraz poškoduje vaša garažna vrata!

Zima je tukaj in zadnjih nekaj dni se zunanje temperature vrtijo krepko pod ničlo. Tak mraz prinaša številne težave, škodi pa lahko tudi vašim rolo garažnim vratom.

Rolo garažna vrata so zaradi svoje strukture in principa delovanja nekoliko bolj izpostavljena različnim vremenskim vplivom, kot pa kateri drugi tip garažnih vrat. Razlog za to je ta, da so rolo garažna vrata sestavljena iz več gibljivih delov in lamel, na katerih se pozimi nabira kondenz. Ko temperature pade pod ničlo, lahko med lameli zato nastane ledena plast. Ko garažna vrata odpiramo je zato potrebna veliko večja sila, zato se vrata lahko poškodujejo.

Vendar brez skrbi, rešitev je preprosta. V zimskih jutrih vaša rolo garažna vrata pred odpiranjem nekajkrat preprosto dregnite, da nastale ledene vezi popokajo, nato pa jih kontrolirano odprite.

Če želite, da bodo vaša garažna vrata delovala brez težav, pa poskrbite tudi za redni servis in primerno vzdrževanje. Našim kupcem zato priporočamo, da servis garažnih vrat prvič opravijo najkasneje v roku 18 mesecev po nakupu, za industrijska garažna vrata pa je servis priporočljiv že 12 mesecev po nakupu. Tako bomo poskrbeli za ustrezno delovanje, odpravo morebitnih napak, dolgo garancijo in podaljšano življenjsko dobo vaših garažnih vrat.

Želite naročiti servis garažnih vrat? Za servis nas kontaktirajte ali pa pokličite na številko 051 899 990.


Ne pustite, da mraz poškoduje vaša garažna vrata!


Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.