GALERIJA
IZDELAJ SI VRATA
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

Ne pustite, da mraz poškoduje vaša garažna vrata!

Zima je tukaj in zadnjih nekaj dni se zunanje temperature vrtijo krepko pod ničlo. Tak mraz prinaša številne težave, škodi pa lahko tudi vašim rolo garažnim vratom.

Rolo garažna vrata so zaradi svoje strukture in principa delovanja nekoliko bolj izpostavljena različnim vremenskim vplivom, kot pa kateri drugi tip garažnih vrat. Razlog za to je ta, da so rolo garažna vrata sestavljena iz več gibljivih delov in lamel, na katerih se pozimi nabira kondenz. Ko temperature pade pod ničlo, lahko med lameli zato nastane ledena plast. Ko garažna vrata odpiramo je zato potrebna veliko večja sila, zato se vrata lahko poškodujejo.

Vendar brez skrbi, rešitev je preprosta. V zimskih jutrih vaša rolo garažna vrata pred odpiranjem nekajkrat preprosto dregnite, da nastale ledene vezi popokajo, nato pa jih kontrolirano odprite.

Če želite, da bodo vaša garažna vrata delovala brez težav, pa poskrbite tudi za redni servis in primerno vzdrževanje. Našim kupcem zato priporočamo, da servis garažnih vrat prvič opravijo najkasneje v roku 18 mesecev po nakupu, za industrijska garažna vrata pa je servis priporočljiv že 12 mesecev po nakupu. Tako bomo poskrbeli za ustrezno delovanje, odpravo morebitnih napak, dolgo garancijo in podaljšano življenjsko dobo vaših garažnih vrat.

Želite naročiti servis garažnih vrat? Kontaktirajte nas na servis@hanus.si ali pa pokličite na številko 051 899 990.
Boniteta kakovosti AAAAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor