Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Naša garažna vrata so dobila visoko oceno!

Garažna vrata Hanus smo na mednarodno priznani spletni strani Primerjaj.si prejeli visoko oceno za naše storitve. Na podlagi ocen 137 uporabnikov smo prejeli oceno 4.52 izmed petih zvezdic!

Ponosni smo, da smo med vsemi sodelujočimi podjetji pridobili tako visoko in lepo oceno!

Naša skupina je sestavljena iz visoko usposobljenih, strokovnih, profesionalnih in prijaznih zaposlenih. Naša garažna vrata krasijo več tisoč objektov po Sloveniji in tujini. Veliko poudarka dajemo razvoju, še več pa sami kakovosti garažnih vrat in zadovoljnim kupcem.

Ali tudi vi potrebujete vrhunska garažna vrata? Pošljite nam povpraševanje na prodaja@hanus.si, ali pa nas pokličite na 051 899 990.


Naša garažna vrata so dobila visoko oceno!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.