Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Preobrazba Vaših Garažnih Vrat z Naprednimi Motorji

elegantna stranska sekcijska vrata na modernem objektu


V središču vsakega naprednega avtomatiziranega sistema garažnih vrat tiči njegov motor – tih, robusten, in zanesljiv vir moči, ki zagotavlja, da se vaša vrata odpirajo in zapirajo s prefinjeno gladkostjo. V svetu, kjer so inovacije ključne, naši motorji predstavljajo več kot le mehanizme; so utripajoče srce sodobne tehnologije, ki omogočajo zanesljivost, učinkovitost in prilagodljivost, ki jo iščete. Od zanesljivih električnih pogonov do ekskluzivnih različic HANUSPEED, naša paleta je skrbno kurirana, da ustreza vašemu načinu življenja, obljubljajoč vrhunsko udobje in brezskrbno uporabo.

Zanesljivost in Moč na Dosegu Roke

Naša avantura v svetu motorjev se začne z elektropogonom PAX, trdnim temeljem vsakodnevne uporabe. Zasnovani za tiste, ki cenijo robustnost in neomajno zanesljivost, ti motorji zagotavljajo, da so vaša vrata vedno pripravljena, ko jih potrebujete.
Motor za garažna vrata PAX v delovanju

HANUSPEED: Ko Hitrost Sreča Tišino

Prebijamo meje običajnega z našo linijo motorjev HANUSPEED, ki predstavlja vrhunec naših inovacij. Zmožnost odpiranja do 200mm na sekundo pomeni, da so vaša garažna vrata vedno korak pred vašimi potrebami. A hitrost ni vse; HANUSPEED motorji so razviti z mislijo na tišino, kar zagotavlja, da bo vsako odpiranje in zapiranje vaših vrat čim manj moteče, ohranjajoč mir v vašem domu.

Bela Edicija HANUSPEED: Sofisticiranost v Gibanju

Za tiste, ki želijo svojemu prostoru dodati preobrazbo, naša HANUSPEED - white edition kombinira vse prednosti tehnologije HANUSPEED z brezčasno eleganco belega zaključka. Ta estetska nadgradnja ne prinaša samo izjemne zmogljivosti, ampak tudi služi kot vizualni poudarek, ki dopolnjuje moderno estetiko vašega doma.
Visokotehnološki motor HANUSPEED, ki zagotavlja tiho in hitro odpiranje

Napredna Možnost: Hanusind za Tiste, ki Želijo Več

Za avantgardiste, ki iščejo vrhunec zmogljivosti, je tu napredni motor Hanusind, ki omogoča odpiranje vrat do neverjetnih 220mm/sek. Ta izbira je namenjena tistim, ki želijo preseči standard, in predstavlja ultimativno rešitev za tiste, ki stremijo k maksimalni učinkovitosti in zmogljivosti.

Vsak motor v naši ponudbi je skrbno zasnovan za dolgotrajno zanesljivost in skoraj neslišno delovanje, zagotavljajoč, da je vsako odpiranje in zapiranje vaših vrat tako gladko, kot je mogoče. Izberite motor, ki ne le ustreza vašim tehničnim zahtevam, ampak tudi estetsko dopolnjuje vaš dom. Ne glede na to, ali iščete standardno zanesljivost ali vrhunsko hitrost in tišino, naši motorji odpirajo vrata v svet brezskrbnih prihodov in mirnih odhodov.

Odkrijte celotno ponudbo naših motorjev za garažna vrata in najdite popolno ujemanje za vaš dom. Vaša vrata vas čakajo, da jim vdihnete novo življenje – izberite motor, ki bo presegel vaša pričakovanja.Več informacij še odkritje na naslednji povezavi.

Za konec, ne pozabite slediti našim družbenim omrežjem, da ostanete na tekočem z najnovejšimi trendi, ponudbami in nasveti o garažnih vratih. Pridružite se naši skupnosti in odkrijte več načinov, kako lahko vaša garažna vrata postanejo del vašega domače zgodbe. Spremljajte nas, delite svoje zgodbe in bodite del naše rastoče družine zadovoljnih strank.
Povežite se z nami na:
Facebook - za naše zadnje projekte in interakcijo z našo skupnostjo
Instagram - za navdihujoče vizualne vsebine in najnovejše trende
Twitter - za hitre posodobitve in nasvete
Vaši povratni informaciji in interakciji pripisujemo velik pomen, saj nam pomagajo rasti in izboljševati. Veselimo se, da bomo del vaše vsakodnevne inspiracije!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.