Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Lamelna garažna vrata

Sekcijska lamelna garazna vrata


Podjetje Hanus d.o.o. je slovensko podjetje z lastno proizvodnjo, razvojem, servisno in montažno mrežo. Pohvalimo se lahko z lastno slovensko proizvodnjo, inovativnimi procesi in 10-letno prisotnostjo na slovenskem in tujih trgih. Naši standardi izpolnjujejo zahteve na še tako zahtevnih trgih, tudi v Sloveniji, kjer je konkurenca precejšnja, zato posebno pozornost namenjamo tudi skrbi za kupce.

Naš cilj je, da vam ponudimo vse tisto, kar ponujajo največji, tudi v tujini. Zavedamo se, da nakup garažnih vrat ni vsakodnevno opravilo, zato dajemo vse od sebe, da so naši izdelki in storitve na najvišji možni ravni.

Proizvajalec lamelnih garaznih vrat

Zanesljivost potrjujemo tudi z nagradami!

Zavedamo se, da so podjetja, ki jim lahko zaupamo in ki so verodostojna, izjemno redka. Veseli nas, da smo ravno eno od njih. To je namreč prepoznala tudi analitična hiša Bisnode, ki nas je zaradi doseganja izjemnih poslovnih rezultatov in dobrih poslovnih odnosov ter zadovoljstva vseh vpletenih v poslovne procese, nagradila s Srebrnim bonitetnim odličjem. In to že drugo leto zapored.

Takšen rezultat je plod večletne vztrajnosti, truda, odlične ekipe, ki ve kaj dela in kakovostnega produkta. Predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji - strankami, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi deležniki.
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.