GALERIJA
IZDELAJ SI VRATA
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

Lamelna garažna vrata

Sekcijska lamelna garazna vrata


Podjetje Hanus d.o.o. je slovensko podjetje z lastno proizvodnjo, razvojem, servisno in montažno mrežo. Pohvalimo se lahko z lastno slovensko proizvodnjo, inovativnimi procesi in 10-letno prisotnostjo na slovenskem in tujih trgih. Naši standardi izpolnjujejo zahteve na še tako zahtevnih trgih, tudi v Sloveniji, kjer je konkurenca precejšnja, zato posebno pozornost namenjamo tudi skrbi za kupce.

Naš cilj je, da vam ponudimo vse tisto, kar ponujajo največji, tudi v tujini. Zavedamo se, da nakup garažnih vrat ni vsakodnevno opravilo, zato dajemo vse od sebe, da so naši izdelki in storitve na najvišji možni ravni.

Proizvajalec lamelnih garaznih vrat

Zanesljivost potrjujemo tudi z nagradami!

Zavedamo se, da so podjetja, ki jim lahko zaupamo in ki so verodostojna, izjemno redka. Veseli nas, da smo ravno eno od njih. To je namreč prepoznala tudi analitična hiša Bisnode, ki nas je zaradi doseganja izjemnih poslovnih rezultatov in dobrih poslovnih odnosov ter zadovoljstva vseh vpletenih v poslovne procese, nagradila s Srebrnim bonitetnim odličjem. In to že drugo leto zapored.

Takšen rezultat je plod večletne vztrajnosti, truda, odlične ekipe, ki ve kaj dela in kakovostnega produkta. Predstavljamo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji - strankami, dobavitelji, zavarovalnicami, bankami in drugimi deležniki.
Boniteta kakovosti AAAAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.