Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Klasična dvokrilna garažna vrata

Klasična dvokrilna garažna vrata običajno izberemo, ko smo omejeni z višino in širino ter z napajanjem z električno energijo. Za svoj delovanje namreč ne potrebujejo električne energije kar pomeni, da jih lahko namestimo na katerikoli objekt in zato zagotovo nikoli ne bodo šla iz mode.

Klasična dvokrilna garažna vrata spadajo pod najstarejši sistem garažnih vrat. »Zaradi svoje konstrukcije so zelo uporabna za sekundarne objekte, kot so delavnice, garaže, vrtne lope in kleti in seveda za prostore, kjer ni možnosti električne energije« pojasnjuje Daniel Hanžekovič, direktor podjetja Skupina Hanus d.o.o.

Več plusov kot minusov

Klasična dvokrilna garažna vrata imajo več plusov kot minusov in so odlična izbira za nakup. Morda eden najpomembnejših, o katerem se ne govori veliko. Pri tem tipu garažnih vrat se ne bo potrebno učiti novih stvari in spreminjati navad, saj je njihova uporaba identična vem ostalih klasičnim vratom. Za odpiranje in zapiranje ne potrebujemo nobenih dodatnih elementov.

  1. Zelo kakovostna: okvir klasičnih dvokrilnih garažnih vrat je izdelan in železnih stebrov, ki so oblečeni v ALU profile. To jim daje izredno trdnost in dolgo življenjsko dobo. Nudijo tudi izredno visoko stopnjo izolacije, saj so izdelana iz enakih panelov kot sekcijska garažna vrata.
  2. Preprosta uporaba: odprejo se čisto preprosto, kot običajna vrata. Daljinski upravljalnik ni potreben, zato ni skrbi, da ga kje pozabite ali celo izgubite. Način odpiranja tega tipa garažnih vrat je lahko zelo uporaben, ko jih potrebujete še za kaj drugega kot samo za parkiranje.
  3. So tiha: v nasprotju z rolo in sekcijskimi vrati, ki pri svojem delovanju proizvajajo različne zvoke, jih klasična dvokrilna garažna vrata ne. Odpirajo se mehansko in za svoje delovanje ne potrebujejo električne energije, kar pomeni tudi, da so brez zapletenega mehanizma in zato precej tišja. Posledično pa ne potrebujejo toliko servisov kar pomeni, da bo višji tudi prihranek.

Klasična dvokrilna garažna vrata podjetja Hanus.

Popolnoma prilagojena vašim željam

Klasična dvokrilna garažna vrata popolnoma prilagodimo željam kupcev. Izbirate lahko med štirimi osnovnimi barvami brez doplačila, to so bela, srebrna, rjava in antracit, na voljo pa so še druge barve po lestvici RAL in v imitaciji lesa, zanje pa je potrebno doplačilo. Vašemu domu bodo dala zelo eleganten videz, zato vam nakupa zagotovo ne bo žal. Ne samo, da lahko izbirate med barvami, izberete lahko tudi površinsko obdelavo panela. Ti so lahko gladki, imajo vmesno črto, kasetni motiv, večje linije, lahko pa so nekaj popolnoma drugega, izključno po vaših željah, kar pomeni, da jih lahko naredimo popolnoma unikatna.

Tudi pri velikosti se prilagodimo. Lahko jih izdelamo do maksimalne širine 3.500 mm in maksimalne višine 3.000 mm.

Montirajo se lahko zunaj, znotraj ali med zidovi, mogoče se je odločati tudi med načinom odpiranja – ven ali noter. Tudi v klasična dvokrilna garažna vrata lahko vgradimo različne svetlobne elemente, ki udobje samo še povečajo.


Klasična dvokrilna garažna vrata bele barve.

Klasična dvokrilna garažna vrata - cena

Cena klasičnih dvokrilnih garažnih vrat je odvisna od številnih dejavnikov, zagotovo pa izstopa dimenzija garažnih vrat. Večja garažna vrata stanejo več, v kolikor dimenzija ni standardna in so izven okvirjev prav tako stanejo več, kot bi sicer. Maksimalna širina je sicer 3.500 mm, višina pa 3.000 mm.

Na ceno klasičnih dvokrilnih garažnih vrat vpliva tudi izbira barve. Če je standardna, torej bela, srebrna, antracit ali rjava, vrata ne bodo nič dražja. V kolikor pa boste izbrali drugačno barvo (barvanje po RAL lestvici ali imitacija lesa), jo bo potrebno doplačati. Cena je odvisna tudi od tega, ali se odločite za kakšne dodatne elemente, kot so svetlobni elementi, zračniki, lopute za živali …

Ceno svojih klasičnih dvokrilnih garažnih vrat lahko preprosto in hitro izračunate s konfiguratorjem, s pomočjo katerega lahko sestavite vrata popolnoma po svojih željah. Izberete lahko barvo, dimenzijo, dodatne elemente … 

Lokalna montaža in servis

Naše podjetje je na trgu prisotno že več kot deset let, produkti pa so izjemne kakovosti. Da slovenska kakovost spada v sam vrh in da se lahko postavimo ob bok največjim, obenem pa izpolnjujemo najzahtevnejše standarde, so prepoznali tudi izven naših meja, kjer je naše podjetje izredno cenjeno.

Ob nakupu klasičnih garažnih vrat poskrbimo tudi za montažo. Zmontiramo jih lahko na notranjo, zunanjo stran ali pa med zidove. Sama montaža poteka hitro, strokovnjaki pa objekt zapustijo v stanju, kot je bil pred našim delom, kar pomeni, da za seboj počistimo in pospravimo. Imamo tudi lastno servisno ekipo, ki poskrbi za redne servise ter s tem zagotovi, da bodo vrata delovala nemoteno vrsto let.

Servis dvokrilnih garaznih vrat

Kako naročiti dvokrilna garažna vrata?

Postopek je izredno preprost in je izvedljiv v zgolj 7 korakih.

  1. Pošljite povpraševanje ali pokličite na 051 899 990.
  2. Prejmite ponudbo in si vzemite čas za pregled. V primeru dodatnih vprašanj vam je na voljo tudi ekipa naših strokovnjakov, ki vam bo svetovala za lažjo odločitev.
  3. Naročite brezplačen prvi ogled.
  4. Izmera in ogled objekta, kjer vam svetujemo tudi, kaj vse je potrebno pripraviti pred montažo (elektrika, stene, …) – posredujemo vam navodila za pripravo odprtine. Naš tehnik s seboj prinese tudi vzorce, da si boste lažje izbrali izgled vaših vrat.
  5. Prejmite končno ponudbo in jo potrdite s plačilom avansa.
  6. Izdelava unikatnih garažnih vrat po vaših željah.
  7. Dostava in montaža garažnih vrat in testni zagon.

Kaj torej še čakate? Nova garažna vrata čakajo na vas.
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.