Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Preobrazite Dom z Izbiro Pravih Sekcijskih Garažnih Vrat

Sodobna sekcijska garažna vrata z mat rjavim zaključkom in čistimi linijami

Dnevi, ko so bila garažna vrata le funkcionalni elementi zunanje podobe vašega doma, so za nami. Danes so ta vrata ključnega pomena pri določanju značaja in energetske učinkovitosti vašega doma, saj združujejo estetiko z najnovejšo tehnologijo. Pridružite se nam na potovanju skozi svet sekcijskih garažnih vrat, kjer vas bomo vodili skozi proces informirane izbire, ki združuje obliko z funkcijo.

Razumevanje sekcijskih garažnih vrat

Sekcijska garažna vrata, sestavljena iz panelnih odsekov, povezanih s tečaji, ponujajo prostorsko varčnost, izolacijo in sodoben videz, saj se ob odpiranju in zapiranju premikajo po vertikalnih tirnicah na obeh straneh odprtine vrat. Zakaj izbrati sekcijska vrata? Zaradi njihove prostorske učinkovitosti, izolacijskih prednosti in sodobnega izgleda.

Poglobimo se v našo ponudbo: Standard, Premium, Excellence, Thermo

V svetu garažnih vrat je raznolikost ključ do popolnosti. Naše potovanje skozi inovativnost in prilagodljivost nas popelje skozi štiri izjemne kategorije – vsaka je oblikovana tako, da zadovolji širok spekter potreb in preferenc.

Standard: Vaša vstopnica v svet kakovosti

Z našo kategorijo Standard postavljamo trdne temelje z galvaniziranimi jeklenimi paneli, napolnjenimi s trdno poliuretansko peno, ki zagotavljajo ustrezno izolacijo in varnost. Črne nezaščitene torzijske vzmeti in standardna vodila zagotavljajo zanesljivost, medtem ko paleta barv od klasične bele do elegantnega antracita zagotavlja popolno ujemanje z zunanjostjo vašega doma.

Luksuzna bela sekcijska garažna vrata na tradicionalni hiši


Premium: Stopnja višje pri funkcionalnosti in estetiki

Na ravni Premium presegamo standard z močnejšimi galvaniziranimi jeklenimi paneli in dodatno debelino za boljšo izolacijo. Tritočkovno tesnenje in najlonska tekalna kolesa dodajo nadgradnjo trajnosti in udobja uporabe. Barvne možnosti ostajajo privlačne, z dodatkom imitacije lesa za tiste, ki cenijo toplino in naraven videz.

Excellence: Vrhunska kvaliteta in prilagodljivost

Kategorija Excellence nadaljuje tam, kjer Premium konča, z dodatnimi izboljšavami za tiste, ki iščejo nekaj več. Poleg vseh prednosti Premium kategorije, Excellence prinaša še prašno barvane, ojačane tečaje in okovje, zagotavljajoč dolgotrajno vzdržljivost in estetsko dovršenost. Izbira med različnimi vzorci panelov omogoča, da se vaša vrata popolnoma prilagodijo vašemu osebnemu stilu.

Črna elegantna sekcijska garažna vrata s sijajnim zaključkom na urbani rezidenci

Thermo: Trdnjava toplotne učinkovitosti in elegance

Na vrhu naše ponudbe je Thermo, ki predstavlja vrhunec inženiringa in dizajna. Z debelino panela 62 mm in najnižjim koeficientom toplotne prehodnosti Thermo kategorija zagotavlja neprekosljivo toplotno učinkovitost in varnost.

Zaključek

Vsaka kategorija odraža našo predanost inovacijam, varnosti in estetiki, zagotavljajoč, da boste našli popolna vrata, ki ne samo ustrezajo vašemu domu, temveč ga tudi izboljšajo. Ne glede na to, ali iščete robustnost in funkcionalnost ali vrhunsko izolacijo in eleganco, naše linije garažnih vrat ponujajo široko paleto možnosti za izpolnitev vaših želja in potreb.
Odkrijte, kako lahko sekcijska garažna vrata preoblikujejo vaš dom.

Za več informacij obiščite našo spletno stranpreizkusite naš konfigurator ter si oglejte našo galerijo.

Za konec, ne pozabite slediti našim družbenim omrežjem, da ostanete na tekočem z najnovejšimi trendi, ponudbami in nasveti o garažnih vratih. Pridružite se naši skupnosti in odkrijte več načinov, kako lahko vaša garažna vrata postanejo del vašega domače zgodbe. Spremljajte nas, delite svoje zgodbe in bodite del naše rastoče družine zadovoljnih strank.
Povežite se z nami na:
Facebook - za naše zadnje projekte in interakcijo z našo skupnostjo
Instagram - za navdihujoče vizualne vsebine in najnovejše trende
Twitter - za hitre posodobitve in nasvete
Vaši povratni informaciji in interakciji pripisujemo velik pomen, saj nam pomagajo rasti in izboljševati. Veselimo se, da bomo del vaše vsakodnevne inspiracije!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.