Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

Izberi SEKCIJO PERFEKCIJO!

Ko pomislimo na garažo, običajno pomislimo na to, da bo naš avtomobil končno imel primerno zaščito. Pa vendar je sodobna garaža danes več kot zgolj zavetje za jeklenega konjička. Vse pogosteje postaja tudi nekakšen bivalni podaljšek hiše v toplejši polovici leta, nadomestek kleti, delavnica, prostor za hrambo koles, vrtnega orodja in podobno … A ne glede na to, kaj se nahaja v njej, eno dejstvo drži kot pribito – prav vsaka garaža mora imeti garažna vrata!

Poznamo več vrst oziroma tipov garažnih vrat. Ti se med seboj razlikujejo glede na način odpiranja. Za enega izmed bolj priljubljenih pa veljajo sekcijska.

Popolnoma prilagojena vašemu okusu in potrebam

Cenovno ugodna, visok nivo izolativnosti, hitro odpiranje, popolna prilagoditev kupčevim željam (vgradimo lahko okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike, osebne prehode) … so le nekatere prednosti, ki jih ponujajo sekcijska garažna vrata. Sestavljena so iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm, ki so debelejši (najpogosteje 42 mm, lahko tudi 62 mm), med seboj pa zatesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo. Posebnost sekcijskih vrat, ki bo kupca zagotovo najbolj zanimala, je velika izbira kombinacij barv, prav tako je lahko popolnoma prilagojena tudi površina panelov. Njihov izgled omejuje samo vaša domišljija.

V sekcijska garažna vrata se zelo pogosto vgrajujejo tudi vrata za prehod oseb. Osebni prehod omogoča enostaven vstop in izstop iz prostora, zato je vgradnja še posebej primerna za objekte, kjer ni možnosti vstopa v prostor skozi klasična vrata. Namesto, da bi odpirali celotna garažna vrata, lahko odprete le vrata v vratih in tako izgubite manj toplote ter si prehod poenostavite.

Posebne ugodnosti v mesecu septembru, ki jih ne smete zamuditi!

V podjetju Hanus d.o.o. si želimo, da bi vsak izmed vas imel kakovostna garažna vrata, zato smo se odločili, da vsem, ki med 6. 9. 2021 in 30. 9. 2021 naročite nova sekcijska garažna vrata, brezžično kodno stikalo!

ŽELIM BREZPLAČNO PONUDBONaša garažna vrata krasijo že več deset tisoč takšnih in drugačnih objektov po Sloveniji, med drugimi tudi garažo gospe Bezgovšek iz Podravja. »Za podjetje Skupina Hanus sem se odločila po priporočilu prijateljev. Ekipa se je odzvala zelo hitro in poskrbela za ponudbo, ogled objekta in montažo vrat. Njihova garažna vrata uporabljamo že drugo leto in smo navdušeni nad kakovostjo.«

*Akcija velja do 30. 9. 2021 oziroma do razprodaje zalog.
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE