Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Kako z garažnimi vrati povečati zaslužek vašega podjetja?

Vsako podjetje si želi dobrega in uspešnega poslovanja, vendar se včasih zatakne pri dejavnikih, na katere sprva ne bi pomislili. Eden izmed teh so garažna vrata. Ta morajo biti visoke kvalitete, trpežna, odporna na vremenske razmere in pripravljena na visoko frekvenco odpiranja in zapiranja. Vas zanima, kakšna industrijska garažna vrata izbrati?

Industrijska garažna vrata so namenjena poslovnim prostorom, skladiščem, trgovinam, gasilskim domovom, kmetijam, delavnicam in vsem drugim gospodarskim objektov. Ta vrata so večja in robustnejša. Izdelana so izključno po naročilu, saj jih tako lahko prilagodimo objektu in namenu, kateremu bodo služila. Vsa industrijska garažna vrata podjetja Hanus so izdelana v skladu z najstrožjim evropskim standardom EN13241-1, ki določa, da morajo vrata biti, v primeru pretrganja pletenice ali zloma vzmeti, zaščitena pred padcem, obenem pa se morajo ob možnosti naleta na oviro samodejno ustaviti in obrniti v nasprotno smer. 

Izberite rolo industrijska garažna vrata
Naša rolo industrijska garažna vrata so primerna tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Priporočamo jih za poslovne zgradbe, kjer je frekvenca odpiranja velika. Rolo garažna vrata bodo za svoje delovanje potrebovala zelo malo prostora. Preprečili boste nastanek ozkega grla v proizvodnji, hkrati pa prihranili z energijo. Lamele rolo industrijskih vrat so polnjene s CFC poliuretansko peno. Narejene so iz aluminija, vrata pa so praktična, enostavna in varna za uporabo.

Rolo vrata imajo na voljo tudi številne zanimive možnosti, kot so kodna stikala, ki omogočijo prehod iz zunanje strani tudi, ko uporabnik nima daljinca, fotocelice, ki garažnim vratom podajo ukaz zaustavitve in povratnega umika ob zaznavi ovire ter večjo količino daljincev. Na voljo so 3-kanalni daljinci, ki omogočajo odpiranje do treh vrat z zgolj enim daljinskim upravljalnikom.

So vam bolj všeč sekcijska garažna vrata?
Tudi sekcijska garažna vrata vam ponujajo številne prednosti. Vanje lahko, na primer, vgradimo svetlobne elemente, svetlobne lamele in osebni prehod, ki bo olajšal prehod oseb in prenos predmetov. Z odpiranjem samo osebnega prehoda boste izgubil tudi manj energije in toplote. Sekcijska vrata so sestavljena iz posameznih panelov, katerih debelina je 42 mm (lahko tudi 62 mm). Ti paneli so dodatno izolirani in zaradi posebnega CFC poliuretanskega polnila še bolje prenašajo ekstremne vremenske pogoje. Še več, zagotovimo lahko, da se vrata ne bodo deformirala niti med temperaturami od -90 °C do +80  °C. Sekcijska industrijska garažna vrata imajo nameščen tudi vrhunski elektromotor, ki ima upravljanje popolnoma prilagojeno industrijskim potrebam.

Prava industrijska garažna vrata vam bodo omogočila prihranke energije in toplote. Zaradi učinkovitega in hitrega delovanja bodo preprečila nastanek ozkega grla v proizvodnji, vam pa tako dodano izboljšala poslovanje! 

Kako z garažnimi vrati povečati zaslužek vašega podjetja?
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.