Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Skupina Hanus - ponosni prejemnik ISO standarda kakovosti

V mesecu maju smo kot prvi proizvajalec garažnih vrat v Sloveniji pridobili pomemben certifikat – ISO 9001. Novi standard kakovosti je dragocena pridobitev, saj odlikuje uspešnost in trajno usmeritev k profesionalnemu ter doslednemu izvajanju naše dejavnosti.

Kakovost je ključ do uspešne podjetne zgodbe. Tega se zavedamo tudi pri nas. Trg garažnih in industrijskih vrat je vedno bolj konkurenčen, zato veliko poudarka dajemo tehnološki dovršenosti in kakovosti produktov ter transparentnemu delovanju in zadovoljnim kupcem. Strmimo, da je vsak korak na naši poslovni poti osredotočen k nenehnemu razvoju, usposabljanju in iskanju novih priložnosti na lokalnem in globalnem trgu.

Smo ponosni prejemnik certifikata kakovosti ISO 9001:2015, na dveh lokacijah:


Lokacija: Skupina Hanus, Laznica 78, Limbuš
Področje certificiranja: razvoj, proizvodnja, montaža ter vzdrževanje garažnih in industrijskih vrat.

Lokacija: PE Proizvodnja Ruše, Tovarniška cesta 75, Ruše
Področje certificiranja: proizvodnja garažnih in industrijskih vrat


Certifikat ISO 9001 dokazuje, da smo v Skupini Hanus predani kakovosti, predstavlja merilo uspešnosti in je motivacija, da tudi v prihodnje sledimo zastavljenim ciljem. Utrdil bo zaupanje naših obstoječih poslovnih partnerjev, hkrati pa predstavlja odlično podlago za pridobivanje novih. 

ISO 9001 je mednarodni standard za vodenje kakovosti, ki na podlagi osmih načel zagotavlja dobro poslovno prakso. Osredotočenost na odjemalce, voditeljstvo, vključevanje ljudi, procesni pristop, sistemski pristop k vodenju, nenehno izboljševanje, odločanje na podlagi dejstev, vzajemno koristni odnosi z dobavitelji – vsa ta načela smo vzeli za svoja in še izboljšali svoje poslovanje.

Certifikat, ki smo ga prejeli, je začel veljati konec maja in ob neprekinjenem zagotavljanju zadovoljivega delovanja  - v kar ne dvomimo - velja za obdobje treh let.


Skupina Hanus - ponosni prejemnik ISO standarda kakovosti

Sedaj je pravi čas, da začnemo pisati skupne zgodbe! Potrebujete nasvet ali dodatne informacije o naši ponudbi? Pustite nam sporočilo, pokličite na 051 899 990 ali obiščite naš razstavni salon v Limbušu in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev.
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.