Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Garažna vrata Hanus v soseski Grajski dvori kar 30 % ceneje!

Vsak novodoben grof si zasluži najlepša in najbolj kvalitetna garažna vrata. Prav zaradi tega jih prebivalcem soseske Grajski dvori, ponujamo po akcijski ceni!

Stanovanjska soseska Grajski dvori se nahaja na Proseniškem. Gre za kraj med Celjem in Šentjurjem, ki je obdan s čudovitimi hribi, travniki in gozdovi. Znan je tudi po tem, da so tam v 17. stoletju živeli grofi, ki so v bližini sezidali graščino. Ta baročni dvorec je pozidal Albert Dietrichsteinsk, ki je kraju tako omogočil razvoj. Sedaj lahko kot novodobni grofje v soseski, kjer je stanovanjska gradnja popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam, prebivate tudi vi. Hiše in stanovanja so izdelana izključno iz najboljših materialov, vrhunski izvajalci pa vam nudijo konsistentne rezultate in visoko kvaliteto opravljenega dela. Tukaj v igro vstopijo tudi garažna vrata Hanus.

V primeru nakupa garažnih vrat Hanus soseski Grajski dvor, prejmete kar 30 % popust na izbrana garažna vrata. Izbirate lahko med različnimi tipi garažnih vrat.

Sekcijska garažna vrata veljajo za enega izmed najbolj priljubljenih tipov vrat. So cenovno dostopna, elegantna in enostavna za uporabo. Odlikuje jih visok nivo izolativnosti, njihova največja prednost pa je, da jih lahko popolnoma prilagodimo kupčevim željam. Vanje lahko dodamo okna, svetlobne lamele, lopute za živali, zračnike, osebne prehode in še več!

Poleg sekcijskih garažnih vrat so na voljo tudi rolo garažna vrata. Ta prihajajo z veliko prednostjo – za vgradnjo v vaši garaži potrebujete izredno malo prostora, saj se celoten sistem navija v zaščitno skrinjo, vrata pa delujejo po principu rolete. Zanje se velikokrat odločijo tisti, ki so s prostorom omejeni. Hkrati lahko parkirate tik ob vrata in z njimi preprosto upravljate preko daljinskega upravljalnika.

Morda pa vas bodo navdušila stranska sekcijska vrata, ki so sicer narejena iz enakih panelov kakor dvižna. Od njih se razlikujejo v načinu odpiranja, saj se stranska sekcijska garažna vrata ne odpirajo navzgor temveč bočno ob steno. Tako za osebni prehod iz garaže več ne boste rabili odpirati celotnih garažnih vrat, temveč boste vrata odprli le za toliko, kolikor prostora boste potrebovali.

Odlična izbira so tudi dvokrilna vrata, ki veljajo za najstarejši sistem garažnih vrat. Idealna so za vse, ki so v notranjosti omejeni s prostorom, ali pa jim višina prostora ne omogoča montaže drugih vrst garažnih vrat. So odlična rešitev tudi za primere, ko na objektu, kjer bodo vrata montirana, ni električne energije.

Prepričani smo, da boste navdušeni nad izbiro kateregakoli tipa vaših novih garažnih vrat. Še posebej sedaj, ko so vam na voljo s kar 30 % popusta.

Več informacij


Grajski dvori akcija

Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.