Povpraševanje
Galerija
NASVETI

Razkrivamo najbolj popularne izbire barve za garažna vrata!

Garažna vrata so ena izmed najbolj vidnih točk vašega doma. Pomembno je, da so kvalitetna, dobro izolirana, narejena iz vzdržljivih materialov, odporna na vremenske razmere in seveda tudi estetska. Ob nakupu kakršnekoli nove opreme za naš dom, si želimo, da bi ta izgled našega doma ponesla na višjo raven. Pri izbiri barve moramo upoštevati celoten izgled našega doma, barvo vhodnih vrat, okenskih okvirjev in zunanjo ureditev doma. Vas zanima, katere barve garažnih vrat so trenutno najbolj popularne?

1. Klasične barve so še zmeraj priljubljene
Najbolj klasična in priljubljena izbira je bela barva. Takšna garažna vrata bodo svetla in jasna, vašemu domu pa lahko dodajo tako klasičen kot moderen pridih. Je pa bela vsekakor izbira za bolj klasičen okus. Slaba stran bele barve je ta, da se bodo garažna vrata hitreje umazale. Izredno priljubljeni barvi sta tudi bež in antracitna. Barvi sta nevtralni, vendar hkrati delujeta prefinjeno in povečata všečnost vašega doma. Garažna vrata teh barv bodo izboljšala izgled vašega doma.

2. Črna in temno siva garažna vrata
Črna je že od nekdaj priljubljena barvna izbira garažnih vrat. V novejših in modernejših stanovanjskih naseljih lahko pogosto opazimo globoko črno-modre ali pa temno sive barve vrat. Ti odtenki namreč veljajo za nekoliko bolj trendovske, kot pa garažna vrata v klasični črni barvi. Vsekakor pa moramo pri črnih in zelo temnih odtenkih razmisliti tudi o drugih elementih našega doma. Črna garažna vrata bodo močno izstopala, zato jih je potrebno uskladiti tudi z vhodnimi vrati in okenskimi okvirji.

3. Na voljo so tudi naravni toni
Če ste pristaš toplejših tonov, vas bo morda navdušila rjava barva in odtenki lesa. V kolikor je imitacija lesa lepo izvedena, bodo vaša garažna vrata v trenutku izgledala bolj razkošna. Je pa ta barva več kot primerna za domove bolj klasičnega izgleda. Rjava barva bo vašemu domu dodala pridih topline, domačnosti in bolj tradicionalnega izgleda.

K sreči izbira barve garažnih vrat ne vpliva na videz, ko govorimo o poškodbah. To, kako zelo se bodo poškodbe poznale na vratih je namreč odvisno od njihove strukture – pri gladki se bodo poškodbe videle prej, kot pa recimo na Woodgrainu ali Techanusflexu. Slednji je dodatno obdelan z nanotehnologijo, zato prah in umazanijo še bolj odbija.

Barva garažnih vrat je popolnoma stvar okusa. Kakršnokoli barvo boste izbrali, priporočamo, da ob tem izberete kvalitetnega ponudnika in garažna vrata, ki vam bodo služila še dolga leta.


Razkrivamo najbolj popularne izbire barve za garažna vrata!
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.