Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Razkrivamo prednosti dvokrilnih garažnih vrat, ki vas bodo zagotovo presenetile!

Garažna vrata morajo biti lepa, kakovostna in funkcionalna. Zajemajo do 30 % sprednjega dela našega doma, služila pa nam bodo vsaj 20 let. Zato je ključno, da izberemo takšna, ki bodo primerna tako za naš dom, kot za naše potrebe. Med najbolj priljubljene tipe garažnih vrat zagotovo spadajo rolo in sekcijska garažna vrata, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi na bolj tradicionalna dvokrilna garažna vrata, ki prinašajo nekaj zanimivih prednosti.

Kakšna so dvokrilna garažna vrata?

Dvokrilna garažna vrata so znana kot najstarejši sistem garažnih vrat. Kupci se zanje največkrat odločijo, ko montaža drugega tipa garažnih vrat ni mogoča. Dvokrilna vrata so izredno kakovostna, saj je njihov okvir izdelan iz železnih stebrov, oblečenih v ALU profile, to pa jim daje izredno trdnost in zelo dolgo življenjsko dobo. Vrata so izdelana iz enakih panelov kot sekcijska vrata, zato tudi nudijo enako visoko stopnjo izolacije.

Uporaba je preprosta!

Dvokrilna garažna vrata res ni mogoče odpreti kar z daljincem, vendar to ne pomeni, da je njihovo odpiranje zato težje. Odprejo se povsem preprosto – kot navadna vrata! Parkiranje avtomobila bo povsem preprosto, ta način odpiranja pa je še posebej uporaben, kadar vaša garažna vrata potrebujete za kaj drugega, na primer za pospravljanje škatel in prenašanje predmetov.

Vrata lahko namreč odprete samo polovično, odpiranje pa je zelo hitro. Tako boste prihranili veliko časa in energije.

Izgledajo lepo, na voljo pa so v različnih velikostih!

Tudi dvokrilna garažna vrata so na voljo v številnih izvedbah. Izbirate lahko med štirimi osnovnimi barvami brez doplačila in sicer med belo, srebrno, rjavo in antracit. Na voljo so seveda še druge barve in imitacije lesa, zanje pa je potrebno doplačati. Za posebej lep izgled lahko poskrbijo še oblike panelov. Paneli so lahko gladki, imajo vmesno črto, kasetni motiv, večje linije, ali pa so izdelana povsem po vaših željah. Sicer pa dvokrilna garažna vrata dajejo vašemu domu izredno eleganten videz!

Hkrati lahko v dvokrilna garažna vrata dodamo tudi svetlobne elemente oziroma panele. Ti bodo poskrbeli za še boljši izgled vaših garažnih vrat, hkrati pa bo v vaši garaži ali prostoru tudi več naravne svetlobe. Najpogostejši element, za katerega se stranke odločajo, so svetlobni elementi na vsakem krilu vrat ali pa vertikalni svetlobni elementi, ki se nahajajo vertikalno na enem krilu vrat.

So tudi združljiva z različnimi velikostmi. Njihova maksimalna širina znaša 3.500 mm, maksimalna višina pa 3.000 mm. Pri dvokrilnih garažnih vratih se lahko tudi prilagodi velikost posameznega krila, tako je lahko eno krilo širše, drugo pa ožje.

Dvokrilna garažna vrata so tiha!

Škripanje, ropotanje, pokanje … to so zvoki, ki jih sčasoma lahko prinesejo obrabljeni mehanizmi garažnih vrat, reši pa jih lahko le redno vzdrževanje. Dvokrilna garažna vrata odpiramo mehansko in za svoje delovanje ne potrebujejo elektrike. To pomeni, da so vrata tudi brez zapletenega mehanizma in so zato precej tišja.

Dvokrilna garažna vrata vam prinašajo številne prednosti. V kolikor nova garažna vrata potrebujete za objekt brez električne energije, so zagotovo najboljša izbira. Predlagamo pa, da se pred nakupom garažnih vrat posvetujete s strokovnjakom in tako izberete najbolj primeren tip vrat!


prednosti dvokrilnih garažnih vrat
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.