Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

PODALJŠUJEMO AKCIJO ROLO GARAŽNIH VRAT

Doživite »odrolano« garažno izkušnjo


V podjetju Hanus rolamo vsak dan, razvijamo novosti in nadgrajujemo izdelke v želji, da vam dostavimo le najboljše. In zakaj se trudimo pri razvijanju garažnih vrat? Ker so le-ta danes veliko več, kot so bila včasih. Če je garaža nekoč služila parkiranju avtomobila in hrambi vrtnih orodij, je danes postala podaljšek doma, kjer vsak od nas rola po svoje - razvija hobije, telovadi, se sprošča ali prireja zabave. In vhod v vaš svet si zasluži odrolana vrata.

Rolo garažna vrata po meri

Rolo garažna vrata so izdelana iz trpežnih materialov, zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in zanesljivost, medtem ko jih dodatne funkcije, kot so protivetrna zaščita in vremensko odporna tesnila, varujejo pred zunanjimi vplivi. Poleg tega so na voljo v različnih barvah, da se popolnoma ujemajo z estetiko vaše hiše. Garažnih vrat ne izdelujemo masovno, temveč oblikujemo vsaka posebej, po vaših željah. Torej, vi določite mere, barvo, lamele, način upravljanja in dodatne funkcije, mi pa vam vaša vrata izdelamo v zelo kratkem času. Pa montaža? Če jo lahko mi, jo lahko tudi vi. Da bi vaša unikatna vrata bila na vaši garaži v čim krajšem času, je na voljo možnost nakupa brez montaže. To pomeni brez čakanja na ogled, brez čakanja na monterja – vrata lahko prevzamete takoj, ko so končana. Nato jih le še zmontirate in … “roll on, Baby”.Kontakt   Konfigurator


Odrolana ponudba garažnih vrat - že od 499 € ali s 30 % popustom!

Vsak si zasluži kvalitetna, varna in stilsko oblikovana garažna vrata, ki bodo garažo spremenila v najbolj kul prostor v hiši. Zato do 21. 4. izkoristite dve posebni ponudbi. Prva, zajema posebno ponudbo rolo garažnih vrat ROLO HP 55, ki jih lahko naročite že od 499 €* brez montaže in od 699 €* z montažo. Druga ponudba, pa zajema 30 % popust na vsa preostala rolo garažna vrata!

Se nam je odrolalo? Ne, samo želimo si, da bi vsak izmed vas imel kakovostna garažna vrata, ki se ne ustavijo, ko jih najbolj potrebujete.

Poskrbite za svoja garažna vrata že danes in prejmite neobvezujočo ponudbo. Povpraševanje oddajte preko obrazca za kontakt, za natančnejšo ponudbo pa oblikujte svoja garažna vrata v konfiguratorju.Kontakt   Konfigurator


  • Davek je vključen v ceno.
  • Akcija ROLO HP 55 in akcija -30 % velja do 21. 4. 2023 oziroma do razprodaje zalog.
  • V odrolani ponudbi rolo garažnih vrat se popusti ne seštevajo. Posebna ponudba rolo garažnih vrat ROLO HP 55 je izvzeta iz akcije –30 %.
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.