Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Nasveti za Hanus garažna vrata | Skupina Hanus
NASVETI

Veste, kako pravilno očistiti vaša garažna vrata?

Garažna vrata predstavljajo eno izmed pomembnejših investicij v varnost in tudi izgled vašega doma. V kolikor niso ustrezno vzdrževana lahko predstavljajo tudi dodaten strošek. Kakovostna garažna vrata vam bodo služila dolga leta, če boste zanje ustrezno poskrbeli pa jih boste lahko zagotovo uporabljali še nekaj dodatnih let več. Poskrbeti morate za ustrezno vzdrževanje, redne servise in tudi redno čiščenje garažnih vrat.

Čiščenje garažnih vrat
Preden se lotite čiščenja vaših novih garažnih vrat preverite, ali imate na voljo ustrezne pripomočke. Potrebujete  le mlačno vodo, nujno pa se izogibajte uporabi čistil, ki vsebujejo belila. Le-ta bi lahko obarvala ali pa poškodovala vaša garažna vrata. Potrebovali boste tudi nekaj nežnih krp ali gobic. Te morajo biti neabrazivne, sicer boste poškodovali površino vaših garažnih vrat. Predlagamo, da uporabite tudi kakšno manjšo lestev s katero boste dosegli višja območja.

Ob čiščenju garažnih vrat bodite temeljiti, ne smete pa pozabiti tudi na posamezne komponente vrat, saj boste tako še dodatno podaljšali njihovo življenjsko dobo. Na koncu garažna vrata le nežno sperite z vodo in obrišite. Vrata lahko tudi kar pometete z metlo, ki ima nežne ščetine.

Nikakor ne pozabite na redno vzdrževanje in servis garažnih vrat!

Servis in vzdrževanje sta ključna za dolgo življenjsko dobo garažnih vrat. Našim kupcem zato priporočamo, da prvi servis garažnih vrat opravijo najkasneje v roku 18 mesecev po nakupu. Priporočljivo je, da kupci, ki garažna vrata uporabljajo v industrijske namene, prvi servis opravijo približno 12 mesecev po nakupu vrat. Industrijska garažna vrata so navadno še pogosteje uporabljena in so zato bolj obremenjena.

Z rednim servisom bomo zagotovili pravočasno rešitev morebitnih nastalih napak, hkrati pa boste garažnim vratom podaljšali tudi garancijo. Servis garažnih vrat je precej obsežen in med drugim vsebuje pregled kolesc, pregled kolutov, pregled pletenic, čiščenje vodil, podmazovanje vseh gibljivih delov, test varnostnih senzorjem in mehanizmov ter ponovno nastavitev sile naleta.

Investicija v nova garažna vrata se vam bo tako še bolj izplačala. V kolikor potrebujete servis garažnih vrat, lahko le tega naročite s pomočjo obrazca na povezavi, naši strokovnjaki pa se vam bodo oglasili najkasneje v roku 72 ur.


Veste, kako pravilno očistiti vaša garažna vrata?
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.