Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov
NASVETI

8 stvari, na katere bodite pozorni pred nakupom garažnih vrat!

Nakup garažnih vrat nikakor ne spada med vsakodnevna opravila. Večina se nas za takšno investicijo odloči enkrat ali dvakrat v življenju. Ker pa tehnologija in razvoj gresta tudi na tem področju z roko v roki vam svetujemo, da ste pri nakupu pozorni na teh 8 ključnih stvari!

CENA NAJ NE BO EDINO MERILO! Nižja cena ni nujno pogoj za nakup garažnih vrat. Priporočamo, da se dobro pozanimate o tehničnih lastnostih vrat in šele nato naredite primerjavo s ceno.
 
BODITE POZORNI NA DEBELINO LAMEL. Lamele so lahko različnih debelin – 19 mm, 25 mm, 42 mm in 62 mm. Različne debeline -> različna toplotna izolativnost.
 
FOLIRANJE, MOKRO ALI PRAŠNO BARVANJE? Prašno barvanje najboljša izbira, še posebej, če je lamela obdelana z nanotehnologijo. Barve so obstojne dlje časa, ne zbledijo, se ne luščijo in ne potrebujejo toliko vzdrževanja.
 
HITROST ODPIRANJA VRAT. Z izbiro močnejšega in s tem tudi hitrejšega motorja, lahko pri odpiranju vrat prihranite precej časa. Hitrost standardnih motorjev je med 140 in 160 mm/sek, hitrost boljših pa okrog 200 mm/sek.
 
PROTIVLOMNA ZAŠČITA. Nujno je potrebno preveriti, kakšne protivlomne rešitve nudi proizvajalec.
 
VARNOST. Dobro se pozanimajte, kako vrata delujejo ob morebitnem naletu na oviro in kako zaščitijo uporabnika ali vozilo.
 
VZMETI. Pocinkane vzmeti ne potrebujejo vzdrževanja, prav tako imajo daljšo življenjsko dobo.
 
STROŠEK SERVISIRANJA. Pri ponudniku preverite, kakšen je interval obveznega servisiranja, da garancija še vedno velja in kakšen je ta strošek.
 
Če boste upoštevali vse te korake, bo izbira novih garažnih vrat prijetno in brezskrbno opravilo. Naši strokovnjaki so vam za vsa vaša vprašanja na voljo v vsakem trenutku. Kontaktirajte nas na info@hanus.si ali nas pokličite na 051 899 990.


Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE