Kakšna so idealna garažna vrata?

Posted on 29-10-2020 , by: komerciala2 , in , 0 Comments

Kakšna so idealna garažna vrata?

Seveda ima vsak posameznik lastno predstavo o idealnih garažnih vratih. Ta so odvisna od naših potreb, zahtev, želja in seveda tudi okusa. Nekatera gospodinjstva imajo manjše garaže in se tako srečujejo s prostorsko stisko, spet drugi imajo na voljo veliko prostora. Nekaterim je izredno všeč moderen in minimalističen izgled garažnih vrat, nekdo drug pa želi posegati po klasiki. Kakršenkoli okus imate, zagotovo vam pri vaši odločitvi lahko pomagamo.

Dvižna sekcijska garažna vrata

Cenovno dostopna, elegantna in preprosta za uporabo. Prav zato so sekcijska garažna vrata tako priljubljena. Sestavljena so iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm in debeline 42 ali 62 mm, ki so zatesnjeni s posebnim gumijastim lepilom in oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo. Paneli so dodatno izolirani, vsebujejo pa posebno CFC polnilo, ki omogoča, da vrata prenašajo ekstremne vremenske pogoje. Še več – zagotavljamo, da se vrata med temperaturami -90° C in +80 °C ne bodo deformirala.

Sekcijska vrata lahko popolnoma prilagodimo željam kupcev. Vanje se lahko vgradijo okna, svetlobni paneli, lopute za hišne ljubljenčke, zračniki in osebni prehodi. Na voljo so v velikem številu kombinaciji barv in površin, na voljo je celo izgled usnja. Vrata so opremljena s tako imenovanim »hand-push« sistemom, ki bo prihranil marsikatero poškodbo rok in prstov. Fotocelice v motorju bodo poskrbele tudi za avtomatično zaznavanje in povraten ukaz vrat. Tako vam bo prihranjena marsikatera buška ali pa poškodba vašega avtomobila.

Stranska sekcijska garažna vrata

Stranska sekcijska garažna vrata so narejena iz enakih panelov kot dvižna sekcijska garažna vrata. Razlika se pojavi v načinu odpiranju, saj se ta vrata ne odpirajo navzgor kot klasična vrata, temveč bočno ob steno. Kupcem so velikokrat všeč, saj dajejo občutek inovacij in modernejšega pristopa. Prav tako pa gre za odlično rešitev v primeru, da je na vašem stropu kakšen element, ki bi potencialno oviral odpiranje in zapiranje garažnih vrat.

Odlična so za uporabnike, ki garažna vrata velikokrat uporabljajo za vhod in izhod iz objekta. Stranska sekcijska garažna vrata se namreč lahko odprejo točno toliko, kolikor uporabnik želi oziroma potrebuje. Še ena prednost teh vrat je dejstvo, da ne potrebujejo torzijskih vzmeti. Zaradi tega je njihovo vzdrževanje še lažje. Seveda so tudi stranska sekcijska vrata na voljo v velikem številu barvnih kombinacij, tako da jih lahko popolnoma prilagodimo po željah naših kupcev.

Rolo garažna vrata

Največja prednost rolo garažnih vrat je zagotovo ta, da za vgradnjo v garaži potrebujejo izredno malo prostora. Sistem se namreč navija v zaščitno skrinjo, kar pomeni, da vrata delujejo po principu rolete. Zato so ta vrata kot nalašč za tiste, ki imajo v garaži manj prostora. Uporabniki lahko tudi parkirajo tik ob njih in z njimi upravljajo preko daljinskega upravljalnika. Rolo garažna vrata ponujajo tudi možnost zunanje montaže, kar uporabniku nudi še nekaj več dodatnega prostora.

Pri podjetju Hanus pa smo razvili še popolnoma nov sistem vodil, ki močno poveča veterni razred vrat. Ta vrata sidrajo v vodilo in preprečijo, da bi jih veter izvrgel, hkrati pa preprečijo nastanek protibočnega zdrsa vrat, ki nastane zaradi neravnih tal, precej pa povečajo tudi protivlomno varnost!

Narejena so iz prašno barvanega aluminija, ki vratom daje lastnost trajnega izdelka. Na voljo so v različnih barvah in izgledih, ki bodo zagotovo popestrili izgled vašega doma.

Izbira garažnih vrat je velika odločitev. Zato vas vabimo, da pošljete povpraševanje na prodaja@hanus.si ali pa pokličete na 051 899 990 in zagotovo bomo skupaj našli odlično rešitev ter odgovor na vse vaše želje.

share: