Sekcijska garažna vrata akcija

Googlova prva pisarna je bila v garaži. Kaj bo pa v tvoji?

Posted on 01-07-2020 , by: komerciala2 , in , 0 Comments

Googlova prva pisarna je bila v garaži. Kaj bo pa v tvoji?

V garažah so se že pred desetletji dogajale pomembne stvari in verjamemo, da bo tako tudi v prihodnosti. V njej so s svojim poslom začela nekatera odmevna imena, kot sta Steve Jobs, ustanovitelj Appla in Jeff Bezos, ustanovitelj Amazona. Tudi Google je svojo prvo pisarno imel ravno v garaži. Kaj se bo pa nahajalo v tvoji?

Ko pomislimo na garažo, običajno pomislimo na to, da bo naš avtomobil končno imel primerno zaščito. Pa vendar je sodobna garaža danes več kot zgolj zavetje za jeklenega konjička. Vse pogosteje postaja tudi nekakšen bivalni podaljšek hiše v toplejši polovici leta, nadomestek kleti, delavnica, prostor za hrambo koles, vrtnega orodja in podobno … Ne glede na to, kaj se nahaja v njej, pa je pomembno, kaj se nahaja zunaj nje – tukaj imamo v mislih garažna vrata.

Garažna vrata so pomemben del garaže – pravzaprav so njen najpomembnejši del, saj bodo, če bodo izbrana pravilno in dobro, varovala premoženje, ki se nahaja v njej, obenem pa ohranjala toploto in za piko na i zaokrožila celoten izgled vašega doma ter ga estetsko dovršila. Zato je pomembno, kakšna garažna vrata izberete.

V podjetju Skupina Hanus lahko izbirate med najrazličnejšimi izvedbami – sekcijskimi, stranskimi sekcijskimi, rolo, dvokrilnim, enokrilnimi … Vsaka vrata so unikatna, kot ste unikatni kupci. Vsak ima namreč svoje želje, zahteve in potrebe in mi se vedno znova trudimo, da zadostimo prav vsaki izmed njih.

Posebna poletna ponudba, ki je ne gre zamuditi!

Temperature se višajo, naše cene pa padajo. Ker si želimo, da bi prav vsak izmed vas imel kakovostna garažna vrata, ki mu bodo nudila vse, kar potrebuje, smo za vas pripravili enkratno poletno ponudbo. Nudimo vam kar 30 % popust* na izbrana garažna vrata, zraven pa dodajamo še eno ugodnost – brezplačno notranjo brezžično tipko pri sekcijskih vratih in brezplačni optosenzor pri rolo vratih 77. 

Naša garažna vrata krasijo že več deset tisoč takšnih in drugačnih objektov po Sloveniji, med drugimi tudi garažo gospe Bezgovšek iz Podravja. »Za podjetje Skupina Hanus sem se odločila po priporočilu prijateljev. Ekipa se je odzvala zelo hitro in poskrbela za ponudbo, ogled objekta in montažo vrat. Njihova garažna vrata uporabljamo že drugo leto in smo navdušeni nad kakovostjo.«

Ime in priimek
Poštna številka in kraj
Elektronska pošta
Telefonska številka
Kakšno barvo vrat želite?
Dimenzije in posebne zahteve

*Akcija velja do 31. 7. 2020 oziroma do razprodaje zalog.

 

share: