Sekcijska dvižna vrata

Rolo garažna vrata

Dvokrilna vrata

Sekcijska drsna vrata

Vrata v vratih

Stranska prehodna vrata

GARAŽNA VRATA

Skupina Hanus je specializirana za proizvodnjo sekcijskih garažnih vrat. Naše poslanstvo je izdelati in ponuditi stranki trenutno najkakovostnejša garažna vrata na trgu. Zagotavljamo, da so naše tehnične prednosti izjemne, dobavni roki kratki, poslovni odnosi s strankami korektni, obenem pa nas odlikujejo še ugodne cene. Vedno stojimo za kakovostjo naših izdelkov in posledično tudi z uporabniki naših izdelkov.

Paneli so izdelani iz vroče cinkane in prašno barvane pločevine, polnjene s CFC poliuretanskim polnilom, kar daje vratom dobri toplotni koeficient (k = 0, 60W/m2K) ter odpornost na vremenske vplive.

Lamele so med seboj zatesnjene s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovane v obliko medsebojnega ujemanja.

Pri panelnih vratih se uporablja polnilo, ki zagotavlja izolacijo in ščiti prostor pred različnimi vremenskimi pogoji. Našo zagotovilo je, da se vgrajena vrata ne bodo deformirala pri temperaturah od -40 do + 50 stopinj C, kar pomeni kar 90 stopinj C razlike.

garažna vrata

Za panele, daljše od 5 metrov, vgradimo posebne ojačitve v notranjosti, da ne bi prišlo do deformacij. S tem so vrata močnejša in trpežnejša.

Vsa sekcijska panelna garažna vrata imajo vgrajeno posebno zaščito pred priprtjem in poškodovanjem rok in prstov Hand-push sistema.

Garažna vrata so vodena preko dveh priloženih daljinskih upravljalnikov ali preko tipkovnice, nameščene na notranji ali zunanji strani zidu.

Mehanski deli:
Vsi mehanski deli in zaključki so galvanizirani iz posebnega nerjavečega jekla. Nekateri deli so tudi aluminijasti zaradi boljše prevodnosti in toplotne izolacije. Narejeni so po mednarodnih standardih strojne opreme.

Izbira kakovostnega jekla:
Materiali za pločevino, vodila, vzmeti in ostalo opremo nabavljamo pri svetovno znanem proizvajalcu pločevine Thyssen Krupp Group. Materiali tega proizvajalci so antikorozijski, trajni in modernega designa.

Večslojno površinsko obdelana pločevina:
Vsa pločevina se zaradi višje kakovosti in obstojnosti naknadno dodatno obdela v treh korakih.

Natančna izdelava:
Mehanski deli so izdelani po strogih mednarodnih zahtevah, ki pripeljejo do končnega produkta sekcijskih garažnih vrat, katera med obratovanjem delujejo tiho in zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Odlično ravnovesje sistema:
V skladu s predpisi in površini vrat izračunamo obremenitve, ki nastanejo pri točno določenih vratih. Najpomembnejša pri delovanju in zagotavljanju ravnovesja je dovolj močna vzmet, ki deluje po pogojem ravnovesja, kar pomaga dejanski daljši življenjski dobi izdelka garažna vrata.

Vodila:
So izdelana iz vroče cinkanih profilov, po katerih tečejo dvojna ležajna kolesa. To zagotavlja tiho in mirno odpiranje in zapiranje vrat, za kar dodatno poskrbijo še aluminijasti tečaji. Vsi ostali elementi vrat so bodisi iz aluminijevih zlitin ali pa vroče cinkanih materialov, ki zagotavljajo dobro zaščito pred rjavenjem in vplivi okolice.

Daljinski upravljavec:
Je v osnovi tri kanalni, kar pomeni, da lahko z enim daljincem odpirate dvoje vrat. Pri nakupu vrat sta priložena dva upravljavca. Po potrebi je možno dobaviti tudi štiri kanalne upravljavce za odpiranje do štirih vrat.

Dodatki za vrata:
Na željo vgradimo tudi razne motive oken v garažna vrata za lepši izgled.

Kakovostna, zanesljiva in varna garažna vrata

Kakovost je v naši skupini zagotovljena – seveda pa imate na voljo različne vrste garažnih vrat, ki bodo primerna za različne objekte. Pri izbiri vrat gre paziti na varnost, ki jo zagotavljajo, ter funkcionalnost, ki jo omogočajo posameznemu uporabniku, saj je to njihova prvenstvena vloga. Garažna vrata morajo biti nedvomno izbrana na podlagi posameznikovih potreb in želja, saj je vsak dom drugačen.

Seveda za vsa garažna vrata v naši ponudbi veljajo strogi prepisi, določeni s strani EU. Varnost pred vlomilci je tako zagotovljena, prav tako pa tudi varnost pred nesrečami, ki bi lahko nastale zaradi tehničnih pomanjkljivosti vrat. Tako so vsa vrata v naši ponudbi opremljena z varovalom, ki poskrbi za njihovo ustavitev, če pridejo do ovire. Vsebujejo tudi zaščito pred ukleščenjem prstov. V končnem položaju se ustavijo sama ter tam obstanejo. Kar se tiče varnosti pred vlomilci, je pri ročnih vratih slednja pogojena s sistemom kljuke. Pri vratih na pogon je mogoče standardni zapah na vodilu motorja nadgraditi še z ročnimi zapahi.

Seveda pa lahko za zanesljivost in desetletja učinkovite zaščite vrat veliko storijo tudi uporabniki sami. Vsaka vrata je tako priporočljivo očistiti ter s silikonskim sprejem podmazati vitalne dele. Življenjsko dobo vrat bodo podaljšali tudi redni vzdrževalni pregledi ter servis po potrebi. Obrnite se na naše podjetje, kjer vam nudimo hiter in kakovosten servis garažnih vrat.

Kakšna garažna vrata izbrati?

Sodobna selekcijska dvižna garažna vrata uporabniku nudijo tradicionalen izgled v kombinaciji s sodobno tehnologijo. Zaradi uporabe posebnega polnila so primerna za vse vremenske pogoje in vsa podnebja, nudijo pa tudi odlično toplotno izolacijo. Na voljo so tudi selekcijska drsna vrata, ki se premikajo z drsenjem – avtomatiziranim ali ročnim. Primerna so za objekte, ki ne omogočajo dvižnega odpiranja. Rolo vrata se od prvih razlikujejo po svojem načinu odpiranja in zapiranja. Izdelana so iz aluminijastih lamel, polnjenih s poliuretansko peno. Opremljena so z dvojnim daljinskim upravljalcem, kar pomeni, da omogočajo daljinsko odpiranje in zapiranje. Omogočajo popolno avtomatizacijo. Če si želite klasičnih vrat, so na voljo tudi dvokrilna vrata, za najzahtevnejše pa izdelava vrat v vratih. Slednja omogočajo enostaven prehod, zato so primerna za objekte, kjer ljudje veliko prehajajo iz garaže v zunanji prostor. Namesto, da bi odpirali celotna garažna vrata, lahko odprejo le manjša vrata, tako pa izgubijo manj toplote ter si poenostavijo prehod.