Sekcijska dvižna vrata

Rolo garažna vrata

Dvokrilna vrata

Sekcijska drsna vrata

Vrata v vratih

Stranska prehodna vrata

GARAŽNA VRATA

Skupina Hanus je specializirana za proizvodnjo sekcijskih garažnih vrat. Naše poslanstvo je izdelati in ponuditi stranki trenutno najkakovostnejša garažna vrata na trgu. Zagotavljamo, da so naše tehnične prednosti izjemne, dobavni roki kratki, poslovni odnosi s strankami korektni, obenem pa nas odlikujejo še ugodne cene. Vedno stojimo za kakovostjo naših izdelkov in posledično tudi z uporabniki naših izdelkov.

Paneli so izdelani iz vroče cinkane in prašno barvane pločevine, polnjeni pa so s CFC-poliuretanskim polnilom, kar daje vratom dober toplotni koeficient (k = 0, 60W/m2K) in odpornost na vremenske vplive.

Lamele so med seboj zatesnjene s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovane tako, da se med seboj ujemajo.

Pri panelnih vratih uporabljamo polnilo, ki zagotavlja izolacijo in ščiti prostor pred različnimi vremenskimi pogoji. Zagotavljamo, da se vgrajena vrata ne bodo deformirala pri temperaturah od -40 do +50 stopinj Celzija, kar pomeni kar 90 stopinj Celzija razlike.

garažna vrata

Za panele, daljše od 5 metrov, vgradimo posebne ojačitve v notranjosti, da ne bi prišlo do deformacij. S tem so vrata močnejša in trpežnejša.

Vsa sekcijska panelna garažna vrata imajo vgrajeno posebno zaščito pred priprtjem in poškodovanjem rok ter prstov – ‘hand-push’ sistem.

Garažna vrata so vodena prek dveh priloženih daljinskih upravljalnikov ali tipkovnice, nameščene na notranji ali zunanji strani zidu.

Mehanski deli:
Vsi mehanski deli in zaključki so galvanizirani s posebnim nerjavečim jeklom. Nekateri deli so tudi aluminijasti zaradi boljše prevodnosti in toplotne izolacije. Narejeni so po mednarodnih standardih strojne opreme.

Izbira kakovostnega jekla:
Materiale za pločevino, vodila, vzmeti in ostalo opremo nabavljamo pri svetovno znanem proizvajalcu pločevine Thyssen Krupp Group. Materiali tega proizvajalca so antikorozijski, trajni in modernega dizajna.

Večslojno površinsko obdelana pločevina:
Vsa pločevina se zaradi višje kakovosti in obstojnosti naknadno dodatno obdela v treh korakih.

Natančna izdelava:
Mehanski deli so izdelani po strogih mednarodnih zahtevah in pripeljejo do končnega produkta odličnih sekcijskih garažnih vrat. Ta med obratovanjem delujejo tiho in zanesljivo skozi celotno življenjsko dobo.

Odlično ravnovesje sistema:
V skladu s predpisi in površino vrat izračunamo obremenitve, ki nastanejo pri točno določenih vratih. Najpomembnejša pri delovanju in zagotavljanju ravnovesja je dovolj močna vzmet, ki deluje pod pogojem ravnovesja, kar pripomore k dejanski daljši življenjski dobi izdelka garažna vrata.

Vodila:
Izdelana so iz vroče cinkanih profilov, po katerih tečejo dvojna ležajna kolesa. To zagotavlja tiho in mirno odpiranje in zapiranje vrat, za kar dodatno poskrbijo še aluminijasti tečaji. Vsi ostali elementi vrat so bodisi iz aluminijevih zlitin bodisi vroče cinkanih materialov, ki zagotavljajo dobro zaščito pred rjavenjem in vplivi okolice.

Daljinski upravljalnik:
Ta je v osnovi dvokanalni, kar pomeni, da lahko z enim upravljalnikom odpirate dvoje vrat. Pri nakupu vrat sta priložena dva upravljalnika, po potrebi pa je možno dobaviti tudi štirikanalne napravice za odpiranje do štirih vrat.

Dodatki za vrata:
Na željo vgradimo tudi razne motive oken v garažna vrata za lepši videz.

Kakovostna, zanesljiva in varna garažna vrata

Kakovost je v naši skupini zagotovljena, seveda pa imate na voljo različne vrste garažnih vrat, ki bodo primerna za različne objekte. Pri izbiri vrat je treba gledati na varnost, ki jo zagotavljajo, ter funkcionalnost, ki jo omogočajo posameznemu uporabniku, saj je to njihova prvenstvena vloga. Garažna vrata morajo biti nedvomno izbrana na podlagi posameznikovih potreb in želja, saj je vsak dom drugačen.

Seveda za vsa garažna vrata v naši ponudbi veljajo strogi predpisi, določeni s strani EU. Varnost pred vlomilci je tako zagotovljena, prav tako pa tudi varnost pred nesrečami, ki bi lahko nastale zaradi tehničnih pomanjkljivosti vrat. Tako so vsa vrata v naši ponudbi opremljena z varovalom, ki poskrbi za njihovo ustavitev, če zadenejo ob oviro. Vsebujejo tudi zaščito pred ukleščenjem prstov. V končnem položaju se ustavijo sama in tam tudi obstanejo. Kar zadeva varnost pred vlomilci, je pri ročnih vratih ta pogojena s sistemom kljuke. Pri vratih na pogon pa je mogoče standardni zapah na vodilu motorja nadgraditi še z ročnimi zapahi.

Seveda pa lahko za zanesljivost in desetletja učinkovite zaščite vrat veliko naredijo tudi uporabniki sami. Vsaka vrata je tako priporočljivo očistiti ter s silikonskim razpršilom podmazati vitalne dele. Življenjsko dobo vrat bodo podaljšali tudi redni vzdrževalni pregledi ter servis po potrebi. Obrnite se na naše podjetje, kjer vam nudimo hiter in kakovosten servis garažnih vrat.

Kakšna garažna vrata izbrati?

Sodobna sekcijska dvižna garažna vrata uporabniku nudijo tradicionalen izgled v kombinaciji s sodobno tehnologijo. Zaradi uporabe posebnega polnila so primerna za vse vremenske pogoje in vsa podnebja, nudijo pa tudi odlično toplotno izolacijo. Na voljo so tudi sekcijska drsna vrata, ki se premikajo z drsenjem – avtomatiziranim ali ročnim. Primerna so za objekte, ki ne omogočajo dvižnega odpiranja. Rolo vrata se od prvih razlikujejo po svojem načinu odpiranja in zapiranja. Izdelana so iz aluminijastih lamel, polnjenih s poliuretansko peno. Opremljena so z dvojnim daljinskim upravljalnikom, kar pomeni, da omogočajo daljinsko odpiranje in zapiranje. Omogočajo popolno avtomatizacijo. Če si želite klasična vrata, so na voljo tudi dvokrilna vrata, za najzahtevnejše pa izdelava vrat v vratih. Ta omogočajo enostaven prehod, zato so primerna za objekte, kjer ljudje veliko prehajajo iz garaže na prosto. Namesto odpiranja celotnih garažnih vrat lahko odprete le manjša, s tem pa izgubite manj toplote ter si poenostavite prehod.