Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov

Garažna vrata z osebnim prehodom

Garažna vrata z osebnim prehodom

Osebni prehod PREMIUM - tehnični podatki:

Osebni prehod je lahko pozicioniran na sredini ali zamaknjen levo/desno do širine 4.000 mm. Nad širino 4.000 mm je možna vgradnja le na sredini. Osebni prehod se vgrajuje v sekcijska vrata do 5.000 mm širine.


Osebni prehod EXCELLENCE - tehnični podatki:

Osebni prehod je lahko pozicioniran na sredini ali zamaknjen levo/desno do širine 4.000 mm.
Osebni prehod v sekcijskih vratih omogoča prehod oseb ali prenos manjših predmetov brez dviganja oziroma odpiranja celotnih sekcijskih vrat. Odvisno od širine garažnih vrat, je lahko osebi prehod umeščen levo, desno ali v sredino. Do 4.000 mm ima osebni prehod praviloma nizek prag 19 mm, do 5.000mm pa je višina praga odvisna od višine celotnih sekcijskih vrat.


Primerjava vrat z osebnim prehodom
PRIMERJAVA OSEBNIH PREHODOV

PRENESI
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motorNaložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.
SHRANI NASTAVITVE