GARAŽNA VRATA CENA

Skupina Hanus je specializirana za izdelavo kakovostnih garažnih vrat različnih vrst. Izdelujemo tako garažna kot industrijska vrata vrhunske kvalitete po izjemno ugodni ceni. Našim strankam pogosto nudimo tudi različne popuste, vsekakor pa za vsa vrata velja naslednje – dolga življenjska doba, odpornost na vse vremenske in temperaturne razmere ter ekonomičnost po najugodnejši ceni. Ko kupujete garažna vrata, cena vseh seveda ni enaka. Razlikuje se glede na velikost in model vrat, njihovo dodatno obarvanost ter prilagajanje, pa tudi vgradnjo avtomatiziranega sistema odpiranja. Če želite odlična garažna vrata, cenik dobite prek neobvezujočega povpraševanja ali pa nas kontaktirajte po telefonu.

garažna vrata cena

Ker imamo lastno proizvodnjo in montažo, smo zanesljiv izvajalec s profesionalnim odnosom do strank. Naša želja je, da uresničimo vse potrebe uporabnikov, pa tudi, da vrata prilagodimo kar čim več njihovim željam. Seveda je izvedba odvisna prav od slednjih, vseeno pa vanjo vnesemo tudi realistični pridih naših izkušenj ter znanja. 

Kakšna garažna vrata so primerna za vaš objekt?

Sekcijska dvižna vrata

Rolo garažna vrata

Dvokrilna vrata

Sekcijska drsna vrata

Vrata v vratih

Stranska prehodna vrata

V našem interesu je, da nas primerjate z drugimi izvajalci ter se o cenah prepričate sami, ne glede na garažna vrata. Cena je seveda odvisna tudi od vaših želja. Ker pa želimo našo konkurenčnost vsekakor izkazati tudi v praksi, bomo z veseljem izdelali vaša vrata. Našim strankam tako ponujamo selekcijska dvižna in drsna vrata, rolo vrata, dvokrilna ali vrata v vratih ter stranska prehodna vrata. Tako boste med različnimi modeli resnično lahko izbrali tista, ki se bodo vašemu objektu optimalno prilagala in odgovarjala vašim osebnim željam in potrebam.

So vaša stara garažna vrata že popolnoma odslužila svoj dolg? Čas je, da jih zamenjate ter si tako prihranite kar nekaj stroškov za njihovo popravilo, hkrati pa si zagotovite večjo varnost in zanesljivost. Ne nazadnje boste z novimi vrati pridobili tudi na udobju. Kaj je lahko še prijetneje od samodejnega odpiranja vrat s pomočjo daljinca na mrzel zimski dan? Namesto da bi stopili iz avta, iskali ključ ter stali na prepihu, lahko s klikom na tipko odprete vrata kar iz udobnega avtomobila in se tako pripeljete v garažo.

Seveda je pomembno, da izberete vrata, ki ustrezajo vašemu domu. Če živite v leseni hiši s tradicionalnim pridihom, boste verjetno želeli, da se vaša vrata skladajo s toplimi in naravnimi barvami. Enako pa boste, če živite v sodobnem elegantnem domu, želeli moderna vrata, ki ne izstopajo iz svojega naravnega okolja. Tako kot pri izbiri ostalih stavbnih elementov tudi pri izbiri vseh izdelkov nasploh najprej preverimo ceno. Zato si zagotovite Hanus garažna vrata, cena teh je namreč zelo dostopna vsem uporabnikom.

Pomemben je tudi način odpiranja in zapiranja vrat. V podjetju Hanus vam nudimo tako rolo garažna vrata, ki se odpirajo navzgor, kot dvokrilna vrata, ki se odpirajo na klasični način. Izberete lahko tudi drsni način odpiranja. Vse je odvisno predvsem od prostora, ki ga imate na voljo, ter osebnih preferenc. Za rolo garažna vrata je na stropu potrebno imeti nekaj prostora, klasično odpiranje pa tega ne potrebuje. Vseeno pa odpiranje porabi nekaj prostora pred seboj.

Izbrali ste garažna vrata. Cena je vsekakor tisto, na kar je treba paziti

Cena je pogosto odločilni dejavnik, ki vpliva na odločitev za nakup določenega izdelka. Seveda to ni vedno slabo – tekmovanje med konkurenti cene izdelkov in storitev znižuje, tako pa jih dela bolj dostopne za kupce. Vseeno velja izbiri cene, ki se vam zdi sprejemljiva in optimalna, nameniti nekaj pozornosti. Ugodna cena je seveda nujna, vsekakor pa cena, ki se nam zdi prenizka, da bi bila realna, najpogosteje ne prinese dobrih rezultatov. Tako na dolgi rok dejansko izgubimo več denarja, kot če bi v začetku vložili v nekoliko bolj kakovosten izdelek.

Če vas zanimajo garažna vrata, cenik dobite prek izpolnjenega obrazca z neobvezujočo ponudbo, ali pa nas kontaktirajte. Za vas bomo pripravili informativni izračun končne cene. Kot smo že poudarili za naša garažna vrata, cena glede na njihovo kakovost ni visoka. Nasprotno, izjemno nizka je. Tako bodo, na primer, sekcijska garažna vrata v velikosti 2,65 x 2,10 m v beli barvi, z lamelami debeline 40 mm, ki so polnjene s posebnim poliuretanskim polnilom, opremljena z najlonskimi koleščki in elektromotornim upravljanjem z dvema daljincema, s pocinkanimi aluminijastimi vodili in zaključki, lahko vaša že za manj kot 650 evrov.