Galerija
Povpraševanje
Vavčer za pridobitev certifikatov

Dvokrilna garažna vrata

Krilna garažna vrata

Osnovne značilnosti dvokrilnih garažnih vrat

Dvokrilna garažna vrata veljajo za najstarejši sistem garažnih vrat. Idealna so za vse tiste, ki ste v notranjosti omejeni s prostorom ali pa vam višina ne omogoča drugih vrst garažnih vrat. Kupci se zanje običajno odločijo takrat, ko montaža drugega tipa vrat ni mogoča ali pa, ko na objektu, kjer bodo vrata montirana, ni električne energije. Prav tako so odlična rešitev za objekte brez ali z zelo malo preklade ter objekte, kjer je strop zelo nizek.

Okvir dvokrilnih vrat je izdelan iz železnih stebrov oblečenih v ALU profile, kar mu daje izredno trdnost ter dolgo življenjsko dobo. Vratna krila so izdelana iz enakih panelov kot sekcijska vrata, zato prevzamejo tudi vse njihove lastnosti. Dvokrilna vrata se lahko montirajo znotraj, zunaj ali med zidovi. Lahko se določi tip odpiranja (noter/ ven).
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Boniteta kakovosti AAAISO 9001-2015Bureau Veritas CertificatoAvstrijska kakovostIzdelano v Sloveniji10 letna garancija na lamele5 letna garancija na motor



Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija

Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš. Če pa z brskanjem po strani nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.
Nastavitve piškotkovNADALJUJ Z OGLEDOM STRANI
NASTAVITVE PIŠKOTKOV

Tudi mi uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistik pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. A brez skrbi - so domači.
Več o tem si lahko prebereš v Obvestilu o piškotkih, izklopiš ali vklopiš pa jih lahko spodaj.




SHRANI NASTAVITVE