Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Stranska sekcijska garažna vrata | Skupina Hanus

Stranska sekcijska garažna vrata

Stranska sekcijska garažna vrata

Osnovne značilnosti stranskih sekcijskih garažnih vratZa tiste, ki želite nekaj več

Stranska sekcijska garažna vrat so narejena iz enakih panelov, kot dvižna sekcijska garažna vrata. Od njih se razlikujejo zgolj v načinu odpiranja – ne odpirajo se navpično navzgor kot sekcijska, ampak bočno ob steno. In prav to je tisto, zaradi česar so kupcem tako zanimiva, saj so drugačna od ostalih, bolj ekstravagantna, dajejo občutek naprednejše tehnologije in modernejšega pristopa. So dobra rešitev tudi v primeru, ko so na stropu kakšne ovire.

Narejena po vašem okusu

Sekcijska garažna vrata so sestavljena iz posameznih panelov višine od 50 do 60 cm in debeline 42 mm ali 62 mm, med seboj pa so zatesnjeni s posebnim gumijastim tesnilom in oblikovani tako, da se popolnoma ujemajo. So dodatno izolirani, zaradi uporabe posebnega CFC polnila pa prenašajo ekstremne vremenske pogoje (zagotavljamo, da se med temperaturami -90 stopinj Celzija in +80 stopinj Celzija, ne bodo deformirala). Posebnost sekcijskih garažnih vrat, ki bo kupca zagotovo najbolj zanimala, je velika izbira kombinacij barv (izgled mahagonija na woodgrain strukturi, vrata iz ALU svetlobnih panelov, barva po lastni izbiri …, prav tako je lahko popolnoma prilagojena tudi površina panelov – izgled usnja (Techanusflex), imitacija lesa (Woodgrain), gladka, z eno ali več vmesnimi črtami. Njihov izgled omejuje samo vaša domišljija.

Prednosti

Prednost stranskih sekcijskih garažnih vrat je tudi ta, da ne potrebujejo osebnega prehoda, saj se odprejo točno toliko, kolikor kupec potrebuje ali želi – lahko jih odprete samo delno in omogočite prehod posamezniku, če jih odprete v celoti se lahko skoznje zapeljete z avtomobilom ... Prav tako tovrstna rešitev ne potrebuje torzijskih vzmeti, zaradi česar je vzdrževanje še lažje. Paneli pri stranskih sekcijskih garažnih vratih so vroče cinkani in prašno barvani, prašno barvana je tudi konstrukcija, ki je sicer v aluminijasti izvedbi.

Varnost

Stranska sekcijska garažna vrata so preizkušena in certificirana v skladu z visokimi varnostnimi zahtevami evropskega standarda EN13241-1. Vsa naša stranska sekcijska garažna vrata nudijo ustrezno zaščito pred priprtjem ter poškodovanjem rok in prstov. Za rešitev tega smo vgradili tako imenovan “hand-push” sistem.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE
Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.