Povpraševanje
Galerija
Čas za menjavo! Do kar -33% popusta na garažna vrata. Sestavi si vrata
Industrijska garažna vrata | Skupina Hanus

Industrijska garažna vrata

Industrijska garažna vrata so namenjena poslovnim prostorom, skladiščem, trgovinam, gasilskim domovom, kmetijam, delavnicam in drugim gospodarskim objektom. Gre pravzaprav za večja in robustnejša garažna vrata, ki so izdelana izključno po naročilu in so popolnoma prilagojena objektu in namenu, kateremu bodo služila.

Sekcijska industrijska garažna vrata

SEKCIJSKA INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA

Sekcijska industrijska garažna vrata imajo vgrajene dodatne ojačitve panelov. Te ojačitve dovolijo izdelavo vrat do skupne površine 40 m2. Motor, nameščen stransko ob vratih, odpira vrata do 220 mm/sek in je robustnejši.PREBERI VEČ
Rolo industrijska garažna vrata

ROLO INDUSTRIJSKA GARAŽNA VRATA

Rolo industrijska garažna vrata so primerna tako za zunanjo kot tudi notranjo uporabo. Priporočljiva so tam, kjer je zahtevana velika frekvenca odpiranja. V primeru izpada električne energije, se odprejo z verigo. PREBERI VEČ

Strokovno znanje in leta izkušenj so nas izoblikovala v strokovnjake na področju rolo in sekcijskih industrijskih garažnih vrat. Le-ta so zasnovana in izdelana v skladu z najstrožjim evropskim standardom EN13241-1, ki določa, da morajo vrata biti, v primeru zloma vzmeti ali pretrganja pletenice, zaščitena pred padcem in da se ob zaznavi ovire (fotocelice) avtomatsko začnejo dvigati.

Vavčer za pridobitev certifikatov
Naložbo je podprl Javni Sklad Republike Slovenije za podjetništvo. Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije in rezervacijske platforme) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.